Αποχαιρέτησε το 2019 με ήττα η Θύελλα Πατρών

ΣΚΟΡΕΡ: 23′ Πούτσης, 48′ Διαμαντάκης – 85′ Ντίνος

Το πάλεψε κόντρα τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη η Θύελλα Πατρών, αλλά ηττήθηκε με 2-1. Μπροστά σε περισσότερους από 300 φιλάθλους, το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε με κεφαλιά ο Πούτσης στο 23ο λεπτό και το προβάδισμα του Αστέρα διπλασίασε ο Διαμαντάκης με σουτ μέσα από την περιοχή στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε για την Θύελλα Πατρών ο Ντίνος στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης. Για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τριανταφύλλου στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η ομάδα της Πάτρας θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο γύρο για τη παραμονή της στην κατηγορία. Θυμίζουμε στο πρωτάθλημα αυτό, διανύεται διακοπή για το διάστημα που μεσολαβεί από τις 15/12 κι έπειτα και η επανέναρξη γίνεται στις 5 Ιανουαρίου.

Ο πρώτος αγώνας για το 2020 και την πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου η Θύελλα Πατρών υποδέχεται το Ναύπλιο 2017 στο «Φώτης Αραβαντινός».

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Γ. Κούτσης): Διαμαντής, Κουρτέσης, Μπριλάκης, Τσούπρος, Διαμαντάκης, Αναστασόπουλος, Πούτσης, Δωματάς (86′ Τριανταφύλλου), Νικλητσιώτης, Παλιάτσος (66′ Σιαλμάς), Παπούλης (73′ Ζαΐμι).

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Σουτζόγλου, Κατριβέσης, Αδαμόπουλος (75′ Κούρτης), Δημητρίου, Δασούρας, Βουτσινάς, Μπούμπαλης, Σπανός (84′ Βλαχονικολέας), Ντίνος, Κ. Κωνσταντινίδης (15′ λ.τ. Νικολάου), Σκεπετάρης.