Αποχώρησε ομάδα από το πρωτάθλημα λόγω της φαρσοκωμωδίας του μητρώου

Αγανακτισμένοι οι παράγοντες δηλώνουν πως από σήμερα αποχωρούν από την φαρσοκωμωδία του μητρώου και κατεβάζουν ρολά.

“H σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Ανατολικής Αττικής

Γράφοντας την ανακοίνωση αυτή μόνο όμορφες αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό όλων μας για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε υπηρετώντας τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ.
Με δάκρυα στα μάτια μας αποχαιρετούμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που τόσο αγαπήσαμε και προσφέραμε σαν αθλητές αλλά και σαν διοικητικοί παράγοντες.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του ομίλου ΣΤΑΜΑΤΑΣ,θα θέλαμε να ενημερώσουμε κάθε υγιή φίλαθλο του πολύπαθου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου,ότι «νενικήκαμεν».
Δεν αντέξαμε άλλο την φαρσοκωμωδία που στήθηκε στις πλάτες των ερασιτεχνών αθλητών και παραγόντων.
Με γνώμονα την αγάπη μας για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δηλώνουμε ότι από σήμερα το τμήμα ανδρικού ποδοσφαίρου του ομίλου μας αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι από κάθε επίσημη διοργάνωση. Το προσπαθήσαμε αλλά μάταια.
Θα μπορούσαμε να εξιστορήσουμε τα γεγονότα που συνετέλεσαν την διακοπή έναρξης των πρωταθλημάτων,αλλά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τον πραγματικό λόγο. Τι συμβαίνει;Γιατί;Γιατί;
Τι φταίμε; Αλλιώς είχαμε ονειρευτεί την ενασχόληση μας με τα διοικητικά.
Θα παραμείνουμε φίλαθλοι του αθλήματος που αγαπήσαμε από μικρή ηλικία και θα είμαστε δίπλα σε κάθε υγιή προσπάθεια αναγέννησης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Αντίο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!!!εις το επανιδείν.

*Για το ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Σταμάτας που αποτελείται από αθλητές που υπηρέτησαν με πίστη το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο Αθλητικός όμιλος Σταμάτας θα συνεχίσει την ένδοξη ιστορία του.
Όλοι μαζί θα υποστηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα της Πετοσφαίρισης και αντισφαίρισης.