ΑΠΟ Αρόης: “Απαιτούμε αξιολογημένους διαιτητές, αλλιώς δεν κατεβαίνουμε”

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΠΟ Αρόης με αφορμή τη διαιτησία στον αγώνα με τον Πήγασο Μπεγουλακίου. Οι «κιτρινόμαυροι» απειλούν ότι δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν στα πλέι άουτ σε περίπτωση που δεν οριστούν αξιολογημένοι διαιτητές στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι και επειδή οι κύριοι δεν καταλαβαίνουν από λόγια ήρθε η ώρα των πράξεων. Εχουμε διανύσει 17 ολόκληρες αγωνιστικές και στην κίτρινη καμπούρα μας πλην της κυρίας Αντωνίου και του κυρίου Παπαδόπουλου, έχουν έρθει άλλοι επτά που μας έχουν παίξει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, οι οποίοι είναι από το ράφι των νέων διαιτητών θέλοντας μάλλον να μάθουν στην πλάτη του ΑΠΟ Αρόης, ενώ την ίδια ώρα βλέπουμε αξιολογημένους κατά το δοκούν να σφυρίζουν τις άλλες ομάδες.

Σε δύο εβδομάδες το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία, έρχονται τα μπαράζ τα οποία είναι μια ολόκληρη χρονιά για εμάς και απαιτούμε αξιολογημένους διαιτητές, διαφορετικά η ομάδα μας δεν θα κατέβει να αγωνιστεί με ό,τι συνεπάγεται. Για την ιστορία ο κ. Βαβαρούτας στο παιχνίδι τον Πήγασο, έδωσε αυστηρό πέναλτι και άνοιξε στο σκορ. Στο 2-1 και ενώ η ροή του αγώνα είναι υπέρ μας, αποβάλει με 2η κίτρινη τον ποδοσφαιριστή μας Γιανέλλο αναίτια και χωρίς λόγο και μας στέρησε το όποιο δικαίωμα είχαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι.

Περιμένουμε τον κ. παρατηρητή διαιτησίας, Γιάννη Παπαντωνόπουλο τουλάχιστον στην επιτροπή να πει όσα είδε στο γήπεδο γιατί σε εμάς δεν θα τα πει. Την Πέμπτη σύσσωμο το ΔΣ του ΑΠΟ κατεβαίνει στην επιτροπή και θα ζητήσει αξιολογημένους διαιτητές».