ΑΠΟ Αρόης: «Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη»

Ανακοίνωση με την οποία απαντάει σε σχόλια ατόμου στα social media, εξέδωσε ο ΑΠΟ Αρόης (φώτο αρχείου):

«Με αφορμή κάποιων πικρόχολων σχολίων ενός μεμονωμένου ατόμου που έχουν σχέση την ομάδα του ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ κάνουμε γνωστό ότι: Ο κύριος αυτός εδώ και ενάμιση χρόνο έχει απομακρυνθεί από την ομάδα μας και είναι πια διοικητικό στέλεχος άλλης ομάδας της Πάτρας και καλό θα είναι να κοιτάξει τα του «οίκου του».

Ο ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΑ και ο στόχος είναι η παραμονή σε αυτή και να χαιρόμαστε κάθε αγωνιστική το κάθε ματς ξεχωριστά. Καταφέραμε κάτω από δύσκολες συνθήκες να φτιάξουμε μια νεανική ομάδα με παιδιά που έχουν διάθεση για ποδόσφαιρο και προπάντων είναι αδαμάντινοι χαρακτήρες.

Έχουμε την ηθική και οικονομική στήριξη των κατοίκων της μεγάλης συνοικίας της ΑΡΟΗΣ και αυτό μας φθάνει όπως επίσης έχουμε την αναγνώριση από τις άλλες ομάδες για την προσπάθεια που κάνουμε. Επιπλέον ενημερώνουμε ότι από εδώ και στο εξής οποιαδήποτε δυσφημιστικό σχόλιο για την ομάδα μας από τον κύριο αυτόν τον λόγο έχει η δικαιοσύνη. Περιμένουμε και από την ΕΠΣΑ να πάρει θέση σε αυτό το θέμα το οποίο έχει να κάνει με την δυσφήμιση του αθλήματος».