ΑΠΟ Αρόης: Το “αντίο” σε Στουπάκη

Δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟ Αρόης ο Κώστας Στουπάκης, με τους “κιτρινόμαυρους” να τον ευχαριστούν θερμά για την προσφορά του:

“Σας γνωρίζουμε ότι το ΔΣ , οι παίχτες και τα μέλη του ΑΠΟ Αρόης ευχαριστούν από καρδιάς τον συνεργάτη και προπονητή Κώστα Στουπάκη για την άψογη συνεργασία κατά την αγωνιστική περίοδο. Ο Κώστας Στουπάκης υπηρέτησε με πάθος, αγωνιστικότητα και ήθος τον όμιλο μας. Ανέλαβε ένα δύσκολο έργο το έφερε είς πέρας και κατάφερε να φέρει τον όμιλό μας στις κορυφαίες ομάδες της ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ, και πάνω από όλα κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό όλων μας. Το ΔΣ , οι παίχτες και τα μέλη του ΑΠΟ Αρόης ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο προπονητικό του έργο“.

Από την πλευρά του ο Κώστας Στουπάκης τόνισε σε δηλώσεις του στο patragoal.gr: “Η Αρόη στάθηκε άξια στην Α΄Κατηγορία. Μαζί με Εθνικό και Πήγασο μάζεψαν τους περισσότερους βαθμούς στα play out. Ότι έγινε ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και όχι τυχαίο. Τα μπαράζ ήταν μια διαδικασία που ευνόησε αυτούς που είχαν τα λιγότερα προβλήματα μέσα στη περίοδο της εξεταστικής, των Πανελληνίων και της σεζόν για δουλειά. Συγχαρητήρια στις ομάδες που έμειναν και συγχαρητήρια και στη δική μου ομάδα που πανάξια κέρδισε το σεβασμό. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού”.