Απόλλωνας: Καράμπελας και Σιλά αισιόδοξοι για τη φετινή σεζόν

Την δευτέρη μέρα προετοπιμασίας για τη ομάδα του Απόλλωνα η οποία ανεβάζει στροφές  για τα επίσημα παιχνίδια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Η δεύτερη μέρα προετοιμασίας, είναι η σημερινή  για την ομάδα μας η οποία θα προπονηθεί το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο και ανεβάζει στροφές ώστε να είναι έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια.

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας, δηλώσεις έκαναν δυο ακόμα παίκτες, ο Ζώης Καράμπελας και ο Αμερικάνος Ιμπραήμ Σιλά.

Συγκεκριμένα ο Ζώης Καραμπέλας, τόνισε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Απόλλωνα, είμαι αισιόδοξος, πιστεύω στην ομάδα, γνώρισα τους συμπαίκτες μου, είναι καταπληκτικά παιδιά  και πιστεύω πως θα έχουμε χημεία και θα κάνουμε πράγματα στο γήπεδο.

Δεν θέλω να μιλήσω για στόχους,  μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι και θα δουλέψουμε  πολύ για να πετύχουμε το καλύτερο. Είχα συζήτηση με τον κόουτς Βετούλα, μου είπε κάποια πολύ τιμητικά πράγματα, μου έδειξε οτι με ήθελε πολύ και δεν μπορούσε να πω όχι.

Γνωρίζω την ιστορία του Απόλλωνα, ο πατέρας μου είναι από την Πάτρα και έχω ιδιαίτερη σχέση με την πόλη. Πιστεύω πως μου ταιριάζει και παικτικά και θα κάνω ωραία πράγματά στο γήπεδο.  

Θυμάμαι και στο παιχνίδι που είχα παίξει στην Πάτρα με την ομάδα της Λάρισας, ηταν γεμάτο γήπεδο. Θέλω να πως στον κόσμο να συνεχίζει αυτό που κάνει και να μας στηρίζει όσο περισσότερο μπορεί».

ΣΙΛΑ: «ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑ»

Ο  Ιμπραήμ Σίλα, υποστήριξε: «Στόχος μου είναι να δώσω ενέργεια, παίζω πολύ με την ενέργεια, να κάνω όλα τα μικρά πράγματα στο γήπεδο, μου αρέσει να παίζω σκληρά, να κάνω σκριν, να μαζεύω ριμπάουντ και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ ώστε η ομάδα να κερδίσει πιο πολλά παιχνίδια.

Έχω παρακολουθήσει την Ελληνική λίγκα, γνωρίζω τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό  και είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ σε αυτό το πρωτάθλημα».

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Στο μεταξύ, το πρωί της Τέταρτης, η αποστολής της ομάδας θα αναχωρήσει για τα Καλάβρυτα όπου θα παραμείνει για 6 μέρες όπου και θα δουλέψει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Νίκος Βετούλας έχει συμπεριλάβει για την αποστολή τους εξής:

Ομάρ Καλχούν, Μάλον Φράιντει, Αντόνιο Ντέιβις, Νικ Γκρίφιν, Σαματζέα Τζόουνς, Ιμπραήμ Σίλα, Γιώργος Μπόγρης, Ζωής Καράμπελας, Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, Γιώργος Κογιώνης, Τηλέμαχος Βησσαρίου, Κώστας Αθανασόπουλος, Θόδωρος Αθανασόπουλος και  Οδυσσέας Καραλής. Η αποστολή της ομάδας, θα καταλύσει στο ξενοδοχείο All Seasons Lida.