Απόλλων Αιγίου: «Μην εκλαμβάνεται την σιωπή μας ως αδυναμία»

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία στο ματς με την Α.Ε. Δρεπάνου έχουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Συνοικισμού.

Μάλιστα οι «μπλε» εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση:

«Στο ίδιο έργο θεατές για μία ακόμα αγωνιστική. Είχαμε αποφασίσει φέτος  να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους όσων αφορά την διαιτησία αν και μας δόθηκαν οι αφορμές για να διαμαρτυρηθούμε στα περισσότερα από τα παιχνίδια της ομάδας μας. Η σημερινή διαιτησία όμως του “κυρίου” Μέρμηγκα στον αγώνα μας με το Δρέπανο δεν μας αφήνει περιθώριο από το να εκδώσουμε ανακοίνωση διαμαρτυρίας και να ζητήσουμε τον μή ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή σε άλλον αγώνα της ομάδας μας.

Δεν θα σταθούμε καν στα φάουλ που δεν καταλόγιζε υπέρ της ομάδας μας καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν θα το κάνουμε γιατί αυτό είναι αμελητέο μπροστά στα τρία πέναλτι που αρνήθηκε να σφυρίξει υπέρ της ομάδας μας, δύο για χέρια αντιπάλων μέσα στην περιοχή στο πρώτο ημίχρονο και με κερασάκι στην τούρτα την κλωτσιά που δέχθηκε ποδοσφαιριστής μας μέσα στην περιοχή στο 90ο λεπτό, κάνοντας το λάθος να μην πέσει και λέγοντας μας ο κύριος Μέρμηγκας “ας έπεφτε να το δώσω”!

Η συγκεκριμένη φάση προκάλεσε την απορία ακόμα και των αντιπάλων μας για τον μη καταλογισμό πέναλτι ! Κύριοι μην παίζετε άλλο με τα νεύρα μας και μην εκλαμβάνεται την σιωπή μας ως αδυναμία ! Έως εδώ…. δεν θα ανεχτούμε καμία άλλη πρόκληση».

Με τιμή, το ΔΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ