Απόλλων Εγλυκάδας : Τίμησε τον Γιώργο Γκούρλα για την προσφορά του

Με έναν πολύ όμορφο τρόπο αποχαιρέτησε η ομάδα του Απόλλων Εγλυκάδας τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Γκούρλα, ο οποίος αγωνίσθηκε στην ομάδα τα 3 τελευταία χρόνια και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (εργάζεται στην Πολεμική Αεροπορία), αποχωρεί από την Πάτρα.

Οι άνθρωποι του Απόλλων Εγλυκάδας του έκαναν δώρο μια φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ποδοσφαιριστή ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΟΥΡΛΑ που τα τρία τελευταία χρόνια τίμησε την φανέλα της ομάδας μας  καθώς και για το ήθος του. Χαιρόμαστε που κατάφερε να πάρει μετάθεση κοντά στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καρδίτσα , αλλά λυπόμαστε που δεν θα είναι μαζί μας.

Τον ευχαριστώ θερμά  γιατί εκτός από αξιόλογος ποδοσφαιριστής, είναι και παρά πολύ καλό παιδί. Επειδή γνωρίζω ότι έκανε φιλίες και σχέσεις στην Πάτρα πιστεύω ότι σύντομα θα είναι πάλι κοντά μας.

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ!

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έγραψε στην προσωπική του σελίδα :

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την ποδοσφαιρική μου οικογένεια ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ για τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασα τιμώντας της φανέλα της ομάδας καθώς και το υπέροχο δώρο που μου προσέφεραν..! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον πρόεδρο της ομάδας κ. Σταύρο Θεοδωρόπουλο, τα μέλη της διοίκησης που με στήριξαν και με πίστεψαν καθώς και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να βελτιωθώ και μαζί να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του συλλόγου. !

Τους ευχαριστώ θερμά γιατί εκτός από αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, είναι και εξαιρετικοί άνθρωποι και έχουν δημιουργήσει ένα απίστευτο κλίμα στην ομάδα! Εντός και εκτός γηπέδου μια παρέα, πράγμα πολύ σημαντικό για την ομογένεια και την συνοχή μιας ομάδας καθώς επίσης και για την παραμονή και προσαρμογή των παιχτών..!

Εύχομαι ολόψυχα καλή ποδοσφαιρική χρόνια πρωτίστως με υγεία και εν συνεχεία να επιτευχθεί οποιοσδήποτε στόχος, είτε προσωπικός των παιχτών είτε συλλογικός της ομάδας!

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!