Απόλλων: Οι Φραίντει-Ντέιβις μιλούν για τους φετινούς στόχους

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτες του Απόλλωνα έκαναν το πρωί της Κυριακής οι Τζαλον Φραίντει και Αντόνιο Ντέιβις οι οποί μίλησαν από τα Καλάβρυτα στην ιστοσελίδα του Απόλλωνα και αναφέρθηκαν στις πρώτες τους εντυπώσεις.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Οι δυο Αμερικάνοι που ενσωματωθήκαν τελευταίοι στην προετοιμασία της ομάδας μας είναι οι Τζαλόν Φράιντει και Αντόνιο Ντέιβις οι οποίοι συμμετέχουν κανονικά στο προπονήσεις  που γίνονται τις τελευταίες μέρες στα Καλάβρυτα.

Οι δυο Αμερικάνοι αναφέρθηκαν στους φετινούς στόχους  αλλά και τις πρώτες τους εντυπώσεις…

Ο Τζαλόν Φραίντει, δήλωσε: «Θέλω να κερδίσω όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορώ με την ομάδα μου και να φτάσουμε όσο μακρύτερα γίνεται.

Παρότι γνωρίζω λίγες μέρες τους νέους μου συμπαίκτες, τους συμπαθώ πολύ, νιώθω σαν να τους ξέρω πολύ καιρό και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό.  Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Από την άλλη πλευρά ο Αντόνιο Ντέιβις, υπογράμμισε: «Πάντα όταν είμαι στην Ελλάδα είναι πολύ όμορφα, την αγαπώ αυτή την χώρα και τώρα που βρισκόμαστε σε ένα ξενοδοχείο  στα βουνά, νιώθω πως είμαι σε ταινία.

Από εκεί και πέρα, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας, έχει κάλους παίκτες, έχουμε καλό προπονητή και πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά.

Ο Αμερικάνος παίκτης έκανε σχόλιο και για τους φετινούς στόχους, τονίζοντας: «Δεν ξέρω πολλά για τις άλλες ομάδες αλλά όπως βλέπω έχουμε καλή ομάδα, θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να  κερδίζουμε κάθε ματς».