Απόστολος Μακρίδης: «Θα έρθουν τρεις παίκτες πρώτης γραμμής»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Απόστολος Μακρίδης, υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του, σημειώνοντας ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη του Πλατανιά.

Επιπλέον, ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθουν τρεις παίκτες πρώτης γραμμής στην ομάδα του, οι οποίοι θα αλλάξουν επίπεδο την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Είμαι στην ομάδα 7 μέρες, δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι από τον Πλατανιά, και στο πρώτο μέρος και στο β΄μέρος δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ και θεωρώ το αποτέλεσμα είναι άδικο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ήθελα να βοηθήσω αλλά δεν μπορούσα όμως την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν στην ομάδα τρεις παίκτες πρώτης γραμμής.

Σε ερώτηση για την αποχώρηση Κολ, είπε: «Γνώριζα πως ο παίκτης είχε πρόταση από άλλη ομάδα, μου είχε υποσχεθεί πως θα παίξει με τον πλατανιά αλλά τελικά δεν αγωνίστηκε αλλά δεν γνωρίζω τους λόγους».

Σε ερώτηση για την ενίσχυση: «Την επόμενη εβδομάδα θα ενισχυθούμε με τρεις παίκτες και θα δούμε για την απόκτηση ενός ακόμα που θα αλλάξουν επίπεδο την ομάδα. Ο Μυτίδης είναι στη Πάτρα, ο Ζατλ έρχεται την Κυριακή και τον ξέρω προσωπικά, είναι πολύ καλός παίκτης και θα βοηθήσει ενώ ψάχνουμε ακόμα ένα 8αρι».

Για το ότι ξεκίνησε ο Καπουταγλης και όχι ο Σούλης: «Ο Σούλης εχει ένα πρόβλημα στο χέρι και για αυτό τον αφήσαμε στο πάγκο, θα γίνουν ιατρικές εξετάσεις και θα δούμε τη γνωμάτευση των γιατρών». Για το αν θα υπαρξουν άλλες αποχώρησεις παικτων: «Δεν γνωρίζω κατι τετοιο, εχω μιλήσει με όλους τους παίκτες και δεν ξέρω κάτι τέτοιο».