Απόστολος Μακρίδης: «Κάτι έλειπε στην τελική προσπάθεια»

Η Παναχαϊκή γνώρισε την Κυριακή (12/1) εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 2, σε ένα ματς ωστόσο που είχε τις ευκαιρίες της για κάτι καλύτερο.

Ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας αναγνώρισε στη συνέντευξη Τύπου την ανωτερότητα των Ηπειρωτών, τονίζοντας ότι δικαίως βρίσκονται στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Παράλληλα, επισήμανε ότι δεν έχει παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ πρόσθεσε ότι έλειπε κάτι στην τελική προσπάθεια.

Τέλος, εξήγησε ότι η Παναχαϊκή έχει μεγάλες δυνατότητες και με τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν μπορεί να φτάσει στο στόχο της εξάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη νίκη και για την πορεία του σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Είναι ποιοτική ομάδα που δίκαια βρίσκεται εκεί.

Μείναμε ως το τελευταίο λεπτό στη διεκδίκηση του ματς και δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, γιατί τα έδωσαν όλα, αλλά έλειπε κάτι στην τελική προσπάθεια.

Πρέπει να γίνει μεταγραφική ενίσχυση για να καταφέρουμε να μπούμε στην εξάδα. Θέλω να το πιστέψουν περισσότερο οι παίκτες, γιατί σήμερα ήμασταν ανταγωνιστικοί στον βαθμό που μπορούσαμε.

Συνεχίζουμε και με νέες προσθήκες μπορούμε να γίνουμε πιο δυνατοί και ανταγωνιστικοί. Συγχαρητήρια και πάλι στον ΠΑΣ».