Από νίκη σε νίκη ο Ηρακλής Πατρών

Ηρακλής Πατρών-Αιγείρα/Ακράτα 3-1 (30΄ Σοφούλης, 71΄ πεν. Μαντάς, 79΄ Χριστόπουλος / 66΄ Καυγάς)

Από νίκη σε νίκη βρίσκεται στα τελευταία του παιχνίδια ο Ηρακλής Πατρών, ο οποίος έφτασε τους 16 βαθμούς και ατενίζει με αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ :

13′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή, όταν ο Σοφούλης υποδέχθηκε την μπάλα από τα δεξιά και μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ και έδιωξε δύσκολα ο Λεπενιώτης.

20′ Απίθανο γκολ για τον Ηρακλή, όταν ο Γεωργίου έβγαλε μια 30αρα μπαλιά, ο Σοφούλης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ σε 1-0.

29′ Κλέψιμο του Σοφούλη, έπιασε ένα δυνατό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή, αλλά ο Λεπενιώτης μπλόκαρε την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

35′ Έπειτα από την σέντρα του Καυγά από κόρνερ, ο Καλέλλης έπιασε την κεφαλιά, αλλά την έστειλε πάνω στον Μυλωνόπουλο και την μπλόκαρε εύκολα την μπάλα. Καλή στιγμή για την Ακράτα.

39′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ακράτα να ισοφαρίσει, έπειτα από την κόντρα, μπήκε μόνος του μέσα στην περιοχή ο Σακελλαρόπουλος και το σουτ που έκανε την έστειλε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

53′ Καλή φάση για την Ακράτα, έπειτα από το γύρισμα του Μαυρομμάτη από τα δεξιά ο Σακελλαρόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

58′ Απίστευτη ευκαιρία για την Ακράτα, όταν εκτελέστηκε το κόρνερ, η μπάλα μετά από καραμπόλα κατέληξε στον Έξαρχο και αυτός με προβολή από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω στον Μυλωνόπουλο και την μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

66′ Η Ακράτα ισοφάρισε σε 1-1 με τον Καυγά, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

70′ Πέναλτι για τον Ηρακλή, σε μαρκάρισμα του Σακελλαρόπουλου πάνω στον Χριστόπουλο.

71′ Γκοοοολ για τον Ηρακλή, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαντά. 2-1.

72′ Καλή ευκαιρία για τον Ηρακλή, όταν ο Γεωργίου έκανε την μπαλιά, ο Μπόσμος με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

75′ Έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Σακελλαρόπουλου, ο Έξαρχος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

77′ Ο Χριστόπουλος υποδέχθηκε ωραία την μπάλα από τα δεξιά, μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ και ο Λεπενιώτης έκανε ωραία επέμβαση.

79′ Γκοοοολ για τον Ηρακλή, όταν έκανε το γύρισμα ο Γεωργίου στο δεύτερο δοκάρι, ο Χριστόπουλος με πλασέ έκανε το 3-1 και τελείωσε το ματς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Ν. Δεργούτης): Μυλωνόπουλος, Μεμάγκα, Χριστόπουλος, Σουλιώτης, Μπόσμος, Παπαδόπουλος, Νιάχος Χ. Κατριμπούζας (84′ Μαργώνης), Γεωργίου (92΄΄ Ανδρεόπουλος), Σοφούλης (58′ Τασιόπουλος), Μαντάς

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ (Ν. Ψυχογιάννης): Λεπενιώτης, Marku (35′ Κυρίκος),Παναγιωτόπουλος (45′ Σακελλαρόπουλος), Τσούρας, Έξαρχος, Ψαρράκος (60′ Παράνομος), Καυγάς, Πρέζας, Κλουκίνας, Καλέλλης (82′ Ζίζηλας)