Από τη Γ΄ Εθνική στη Σπάρτα Πράγας!

Το όνειρο του ζει ο Δημήτρης Παπαζήσης, που από την ΑΕΠ Κοζάνης ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στην Σπάρτα Πράγας!

Ο Παπαζήσης, σκόρερ μάλιστα στη νίκη της πρεμιέρας επί του Ολυμπιακού Βόλου, θα επιστρέψει μετά την ολοκλήρωση των διαδικαστικών της ολοκλήρωσης της μεταγραφή στην ΑΕΠ μέχρι το Γενάρη, όταν και θα μετακομίσει στην Πράγα για λογαριασμό της νέας του ομάδας.

Η σχετική ενημέρωση της ΑΕΠ:

Στην Πράγα θα ταξιδέψει την Τετάρτη ο Δημήτρης Παπαζήσης. Ο νεαρός μας ποδοσφαιριστής, θα επισκεφτεί τα γραφεία της νέας του ομάδας, της Σπάρτα Πράγας, για να τελειώσει ορισμένα γραφειοκρατικά θέματα.

Καθώς ο Δημήτρης είναι γεννημένος στις 30 Μαρτίου του 2006, οι κανονισμοί της FIFA, είναι ιδιαίτερα σκληροί για μεταγραφές νεαρών παικτών κάτω των 18 ετών. Αυτή ήταν και η αιτία που η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, οπότε ο νεαρός επιθετικός θα αγωνιστεί μέχρι και τέλος Δεκέμβρη με τα χρώματα της ΑΕΠ Κοζάνης και θα μετακομίσει στην Πράγα τον Ιανουάριο.

Η Σπάρτα, πεπεισμένη για το ταλέντο του 16χρονου Δημήτρη, έκανε τα αδύνατα δυνατά και τα κατάφερε να ξεπεράσει τα γραφειοκρατικά προβλήματα. Ο Παπαζήσης θα επιστρέψει το Σάββατο και λογικά θα βρίσκεται στο πάγκο της ΑΕΠ Κοζάνης την Κυριακή στον εκτός έδρας αγώνα μας με το Μακεδονικό Φούφα στην Πτολεμαΐδα“.