Από τον Σάκη Καλογερόπουλο, στον Γιώργο Μπάρλο – Η “κοκκινόμαυρη” ανασκόπηση για το 2020

Το δύσκολο από πολλές απόψεις 2020 μας αποχαιρέτησε και το patragoal.gr επιχειρεί να κάνει την ανασκόπηση της Παναχαϊκής για τη χρονιά που έκλεισε. Παναχαϊκή και ηρεμία είναι δύο έννοιες αντίθετες και όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο το 2020 έκρυβε για την ομάδα της Πάτρας πολλές εξελίξεις δυσάρεστες αλλά και ευχάριστες, με αλλαγές σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι από την αρχή…

Από αριστερά Βάνης, Μπέζας, Σωτηρόπουλος σε τραπέζι που είχε παραθέσει η ΠΑΕ προς τους εκπροσώπους του τύπου επί των ημερών Καλογερόπουλου

Η παραίτηση των τεσσάρων που άνοιξε το δρόμο για την αποχώρηση του Σάκη Καλογερόπουλου και την έλευση του Γιώργο Μπάρλου – 29/1/2020

Ημέρα Τετάρτη και μία φημολογία που είχε ενταθεί από την προηγούμενη μέρα επιβεβαιώθηκε στο ακέραιο. Ο Σάκης Καλογερόπουλος έκανε το ένα λάθος πίσω από το άλλο και οι άνθρωποι που βρίσκονταν στην ΠΑΕ εκείνη τη χρονική περίοδο προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να αποτρέψουν ένα διοικητικό και αγωνιστικό ναυάγιο. Ο Γαστουναίος επιχειρηματίας όμως δεν ήθελε να ακούσει τους τότε συνεργάτες του κάνοντας του κεφαλιού του. Έτσι λοιπόν το βράδυ της Τρίτης (28/1/2020) ο γενικός διευθυντής Γιώργος Μπέζας, ο προπονητής Απόστολος Μακρίδης, ο γενικός αρχηγός Βασίλης Βάνης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Γιώργος Σωτηρόπουλος έκαναν ταξίδι-αστραπή στο Λουτράκι για να βρεθούν με το Σάκη Καλογερόπουλο και να του πουν ευθέως πως αν δεν αλλάξει ρότα θα παραιτηθούν χωρίς να βάλουν τα ονόματα τους δίπλα από την καταστροφή της Παναχαϊκής. Το ραντεβού που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν άκαρπο και το πρωί της Τετάρτης (29/1/2020) με μία ανακοίνωση-φωτιά είχαμε τον παραίτηση των τεσσάρων που στρίμωξε άφαντα τον Καλογερόπουλο. Δεν είναι ότι έχασε απλά κάποια στελέχη, αλλά αυτούς που έτρεχαν την ομάδα. Επίσης οι τέσσερις έκαναν την κίνηση όλοι μαζί συντονισμένα και με σύμπνοια γιατί είναι διαφορετικό να φεύγουν όλα τα στελέχη από το να φεύγει ένας.

Γιώργος Μπάρλος και Σάκης Καλογερόπουλος λίγο μετά το deal της μεταβίβασης. Πίσω τους οι νομικοί σύμβουλοι Χάρης Γρηγορίου και Κώστας Κρεμμύδας στο γραφείο του δεύτερου

Αλλαγή σελίδας, εποχή Μπάρλου στην Παναχαϊκή – 21/2/2020

Μετά από τις παραιτήσεις ουσιαστικά άρχισε για τα καλά ο κύκλος των επαφών του Σάκη Καλογερόπουλου με τον Γιώργο Μπάρλο για την μεταβίβαση της ομάδας. Πολλές ανατροπές, δυσκολίες αλλά τελικά μετά από μεγάλη επιμονή και πίστη του πατρινού επιχειρηματία το σπουδαίο deal έκλεισε. Το βράδυ της Παρασκευής (21/2/2020) στο δικηγορικό γραφείο του Κώστα Κρεμμύδα ήταν στραμμένα τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής Πάτρας και όχι μόνο με την αγωνία να είναι έντονη για το αν θα βγει λευκός καπνός. Τελικά λίγο πριν τα μεσάνυχτα η είδηση κυκλοφόρησε παντού καθώς οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια.

Γιώργος Σωτηρόπουλος, Γιώργος Μπάρλος, Σπύρος Δήμου στην παρουσίαση της νέας διοίκησης

Γ. Μπάρλος: “Δεν υπόσχομαι τίποτα, θέλουμε να εξυγιάνουμε την ΠΑΕ” – 22/2/2020

Με το καλημέρα ο Γιώργος Μπάρλος στην παρουσίαση του στον κόσμο της Πάτρας ήταν ξεκάθαρος. Τόνισε ότι δεν θα υπόσχεται πράγματα που δεν μπορεί να κάνει παρά μόνο ότι θα προσπαθεί να κάνει και παραπάνω από όσα υπόσχεται. Στο πλευρό του τότε βρέθηκε και ο Σπύρος Δήμου που στήριξε την προσπάθεια έμπρακτα και από την πρώτη κιόλας μέρα έδειξε και αυτός μαζί με τον Γιώργο Μπάρλο τις προθέσεις του. Εκείνο το Σάββατο (22/2/2020) ο Γιώργος Μπάρλος μαζί με τον Σπύρο Δήμου δίνοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό εξόφλησαν οφειλές δύο μηνών στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στο υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ. Η αρχή μίας νέας εποχής είχε ξεκινήσει. Βέβαια, ο Σπύρος Δήμου δεν συνεχίζει χορηγικά στην ομάδα, αλλά η συμβολή του και η γενικότερη στάση του εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από όλη την Πάτρα. Συνεχίζει άλλωστε να έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιώργο Μπάρλο και συνεργασία στις επιχειρήσεις τους.

Γιώργος Σωτηρόπουλος, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, Νίκος Λουμπαρδέας στην παρουσίαση του νέου προπονητή και του τεχνικού διευθυντή

Τα κλειδιά στον Λουμπαρδέα, επιστροφή Οφρυδόπουλου – 27/2/2020

Λίγες μέρες μετά την παρουσίαση του Γιώργου Μπάρλου, ακολούθησε η παρουσίαση της τεχνικής ηγεσίας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο λόγω του ήθους του και της αγάπης του για την ομάδα ο Νίκος Λουμπαρδέας ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος που για μερίδα φιλάθλων ήταν ο κρυφός πόθος τους για τον “κοκκινόμαυρο” πάγκο, ανέλαβε ξανά τα ηνία. Στην παρουσίαση των δύο ανδρών έγινε αναφορά για “καμένη γη” την οποία παρέλαβαν από την προηγούμενη διοίκηση, ενώ ο “Οφρυ” είχε δηλώσει “Επέστρεψα για να τελειώσω αυτό που άφησα στη μέση” (σ.σ. άνοδος). Βέβαια αυτό δεν έμελλε να γίνει. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η νέα διοίκηση της Παναχαϊκής επέλεξε να επαναφέρει στα πόστα τους στην ΠΑΕ τον γενικό διευθυντή της προηγούμενης διοίκησης Γιώργο Μπέζα και τον υπεύθυνο επικοινωνίας Γιώργο Σωτηρόπουλο. Επίσης επέστρεψε στην ομάδα ο Αποστόλης Βεντουρής που βοηθά ακόμα και σήμερα σε πολλά οργανωτικό θέματα, ενώ σημαντικό ρόλο στην ομάδα είχε και έχει ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Μπάρλου Μίλαν Τσίρκοβιτς.

Το προπονητικό κέντρο της Παναχαϊκής στα σκαριά

Πρώτη καραντίνα, το βάρος στις υποδομές – Απρίλιος/Μάιος 2020

Ενώ η νέα διοίκηση είχε ξεκινήσει με όρεξη, όνειρα και φιλοδοξίες για κάτι καλό, η πρώτη καραντίνα και η πανδημία του κορονοϊού “τρέναρε” για λίγο τα όποια σχέδια υπήρχαν. Ωστόσο, ο Γιώργος Μπάρλος εκμεταλλευόμενος το κενό διάστημα δεν έχασε χρόνο και θέλησε να κερδίσει σε μία περίεργη περίοδο. Εξάλλου, ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος που ποτέ δεν εφησυχάζει. Συγκεκριμένα, έριξε το βάρος στην ανακατασκευή του γηπέδου του Φωστήρα Οβρυάς το οποίο έγινε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο ονόματι “Αλέξανδρος Σπανός”. Επίσης αγόρασε ένα λεωφορείο για τις μετακινήσεις της ομάδας και γενικότερο έτρεξε πολλά οργανωτικά ζητήματα για να μη μείνει στάσιμη η ομάδα. Με λίγα λόγια, ο πρόεδρος της ομάδας έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα έτσι ώστε να δημιουργηθούν εγκαταστάσεις και υποδομές που δεν υπήρχαν.

Σωκράτης Οφρυδόπουλος, Νίκος Λουμπαρδέας

Το σίριαλ με Οφρυδόπουλο και η αποχώρηση του – 31/5/2020

Στο μεταξύ, με το πρωτάθλημα να έχει διακοπεί λόγω της καραντίνας και με την έναρξη του να μην υπάρχει στα πλάνα των αρμοδίων όλες οι ομάδες έτρεξαν το σχεδιασμό τους για τη νέα χρονιά. Έτσι και η Παναχαϊκή έθεσε επί τάπητος το θέμα της παραμονής ή όχι του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στον πάγκο της. Ο Έλληνας τεχνικός είχε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περσινής σεζόν (30/6) επομένως έπρεπε να τεθούν τα πάντα σε νέα διαπραγμάτευση. Ο Νίκος Λουμπαρδέας έπειτα από συζητήσεις με τον Γιώργο Μπάρλο αποφάσισαν σε πρώτη φάση να συνεχίσουν με τον Οφρυδόπουλο. Πριν γίνει η τελική συνάντηση Γιώργου Μπάρλου και Σωκράτη Οφρυδόπουλου για να τελειώσει το deal ο Νίκος Λουμπαρδέας έθεσε σε συνάντηση που είχε με τον πρώην προπονητή της Παναχαϊκής διάφορα θέματα και διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων. Ωστόσο, στο τελικό ραντεβού ο Οφρυδόπουλος σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η ΠΑΕ εξέφρασε άλλες απόψεις ενώπιον του προέδρου και κάπως έτσι μοιραία η συνεργασία των δύο πλευρών δε συνεχίστηκε. Επομένως σε εκείνο το διάστημα έχουμε την πρώτη αποχώρηση προπονητή επί ημερών Γιώργου Μπάρλου.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος

Πολλά ονόματα στο τραπέζι και τελικά “Ελε” – 12/6/2020

Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να βρει η Παναχαϊκή τον προπονητή που θα την οδηγούσε τη νέα περίοδο έπαιξαν πολλά ονόματα. Αυτό του Γιάννη Τάτση τύγχανε εκτίμησης από αρκετούς στο στρατόπεδο της ομάδας. Έφτασε κοντά στην Παναχαϊκή αλλά τελικά η μπίλια έκατσε στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Τότε είχαν ακουστεί και τα ονόματα των Δημήτρη Σπανού και Νίκου Παπαδόπουλου αλλά και τα δύο αυτά ονόματα είχαν απορριφθεί σύμφωνα πάντα με τη φημολογία εκείνων την ημερών.

Εναγκαλισμοί και χαρές στα εγκαίνια μεταξύ Γιώργου Μπάρλου και Δημήτρη Ελευθερόπουλου

Παρουσίαση προπονητικού κέντρου και του τεχνικού επιτελείου – 28/6/2020

Την Κυριακή (28/6/2020) η ΠΑΕ παρουσίασε το προπονητικό κέντρο “Αλ. Σπανός” στην Οβρυά, το νέο λεωφορείο και το νέο προπονητή της. Σε μία φαντασμαγορική τελετή παρουσία συγκεκριμένου αριθμού ατόμων λόγω COVID-19 ο Γιώργος Μπάρλος εγκαινίασε το προπονητικό με το κόψιμο της κορδέλας ενώ ακολούθησαν θερμοί εναγκαλισμοί με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο δείχνοντας και οι δύο πως θα είχαν άριστη συνεργασία. Βέβαια λίγους μήνες αργότερα αυτό διαψεύστηκε…

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου στην Πορταριά

Γκρίνια και μουρμούρες λόγω των εμφανίσεων στα φιλικά – Αύγουστος/Σεπτέμβριος 2020

Η νέα εποχή στην Παναχαϊκή ήταν σε πλήρη εξέλιξη και πλέον το ενδιαφέρον όλων είχε στραφεί στο αγωνιστικό και το χτίσιμο της νέας ομάδας. Ο “Ελε” με το επιτελείο συνεργατών του και σε πλήρη συνεννόηση με τον Νίκο Λουμπαρδέα δούλεψαν τόσο στην Πάτρα όσο και στην Πορταριά Πηλίου όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ωστόσο, οι εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά τόσο στη Μαγνησία όσο και μετά στην Αχαΐα έφεραν γκρίνια, μουρμούρα και διάφορους ψίθυρους. Φαίνεται όμως ότι η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Μπάρλος είχε αφήσει εν λευκώ τη διαχείριση του τμήματος σε αυτά τα πρόσωπα. Δεν ανακατεύτηκε σχεδόν πουθενά στον σχεδιασμό παρά μόνο στον ερχομό Αραβίδη που ήταν μία προσωπική δική του νίκη. Βέβαια, ακόμα και ο “Άραβας” ήρθε κατόπιν επιθυμίας της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Γιώργος Μπέζας στα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου

Ξαφνική αποχώρηση Μπέζα – 18/9/2020

Στις 18/9/2020 ήρθε μία ανέλπιστη αποχώρηση από την Παναχαϊκή. Τουλάχιστον για τους περισσότερους ήταν ξαφνική. Αναφερόμαστε στην αποχώρηση του Γιώργου Μπέζα ο οποίος εκείνο το απόγευμα Παρασκευής υπέβαλλε την παραίτηση του από την ΠΑΕ. Ξεκάθαρα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που αποχώρησε ο μέχρι τότε γενικός διευθυντής της ομάδας, ωστόσο όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το patragoal.gr οι λόγοι αφορούν διαφωνίες και διαφορές στον τρόπο σκέψης με το Γιώργο Μπάρλο σε βασικά θέματα λειτουργίας της ΠΑΕ. Αυτό ώθησε τον Γιώργο Μπέζα σε παραίτηση αφήνοντας πίσω του ένα κατά γενική ομολογία καλό έργο στον ένα χρόνο παρουσίας του στην Πάτρα. Ήταν εξάλλου από τους ανθρώπους που βοήθησε αρκετά επί διοίκησης Καλογερόπουλου έτσι ώστε να τραβήξει το κουπί μέχρι και το Φεβρουάριο του 2020 και να έρθει ο Γιώργος Μπάρλος στην ηγεσία του συλλόγου. Πλέον, ο Κατερινιώτης παράγοντας εργάζεται στον ΟΦ Ιεράπετρας ως γενικός διευθυντής συνεχίζοντας στο πρωτάθλημα της Super League 2 προσφέροντας εκεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Πάντως, οι σχέσεις του με τον πρόεδρο της πατρινής ομάδας είναι εξαιρετικές και έχουν συχνή επικοινωνία.

Στο πλαίσιο των δηλώσεων του στο Panachaiki TV έγινε η τοποθέτηση περί “παράλογης πίεσης”

Η “παράλογη πίεση” που ήταν η αρχή των εξελίξεων – 11/10/2020

Σε συνέχεια των όσων προαναφέραμε παραπάνω με τις μουρμούρες λόγω των εμφανίσεων στα φιλικά, μία τοποθέτηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μετά το τέλος του φιλικού με το Αιγάλεω στην κάμερα του Panachaiki TV ουσιαστικά έδειξε ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε τεχνικό επιτελείο και διοίκηση ήταν τεταμένες. Η “παράλογη πίεση” που υποστήριξε ότι δεχόταν ο “Ελε” ήταν μία δήλωση που σηματοδότησε τις εξελίξεις που μετέπειτα ήρθαν. Ήταν κοινό μυστικό πλέον ότι αυτή η δήλωση του Πειραιώτη τεχνικού στόχευε συγκεκριμένα (σ.σ. Γιώργο Μπάρλο) και τα όσα ακολούθησαν ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενα για όλους όσοι γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα.

Το τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο της Παναχαϊκής

Φιλική ήττα από την Καλαμάτα και ολικό ξήλωμα – 19/10/2020

Λίγες μέρες μετά τη δήλωση περί “παράλογης πίεσης” η Παναχαϊκή έδινε φιλικό στην Γαστούνη με την Καλαμάτα. Εκεί οι “κοκκινόμαυροι” ηττήθηκαν με 2-1 και κάποιοι φίλαθλοι που είχαν βρεθεί στις κερκίδες εξέφρασαν στον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Μπάρλο την αντίθεση τους προς το πρόσωπο του “Ελε”. Αρχικά, φαινόταν ότι ο πρόεδρος της ομάδας θα δώσει πίστωση χρόνου στο τεχνικό επιτελείο όμως την Κυριακή (18/10/2020) έλαβε την απόφαση του. Ξήλωσε όλο το επιτελείο, ενώ λόγω αυτού παραιτήθηκε ο Νίκος Λουμπαρδέας από το πόστο του τεχνικού διευθυντή θεωρώντας σωστό να στηρίξει την επιλογή του στο θέμα προπονητή. Τη Δευτέρα (19/10/2020) τα διαζύγια πήραν επίσημη μορφή. Μετά την αποχώρηση του Ελευθερόπουλου, ξεκίνησε ένα μπαράζ τοποθετήσεων κατά του Γιώργου Μπάρλου, ο οποίος κράτησε χαμηλούς τόνους και δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στα όσα του καταλόγισαν.

Στιγμιότυπο από την πρώτη προπόνηση του Νίκου Παπαδόπουλου στην Παναχαϊκή

Αμανατίδης ημίχρονο, Παπαδόπουλος τελικό – 21/10/2020

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποτέλεσε παρελθόν και άρχισε η διαδικασία της αντικατάστασης. Ο Περικλής Αμανατίδης φάνταζε και ήταν το απόλυτο φαβορί. Μάλιστα, από το βράδυ της Κυριακής (18/10/2020) υπήρξε μία πρώτη επαφή και το βράδυ της Δευτέρας (19/10/2020) κάτω από άκρα μυστικότητα έγινε ραντεβού με τον Γιώργο Μπάρλο. Ωστόσο, οι φωνές και οι πιέσεις αρκετών ανθρώπων του περιβάλλοντος του Γιώργου Μπάρλου στον ίδιο, τον έβαλαν σε σκέψεις για τον Νίκο Παπαδόπουλο τον πλέον πετυχημένο προπονητή στην Β’ Εθνική και με παρουσίες στην Α’ Εθνική. Έτσι λοιπόν ενώ όλα έδειχναν ότι η μπίλια θα κάτσει στον Περικλή Αμανατίδη, ο Παπαδόπουλος ήρθε στην Πάτρα την Τρίτη (20/10/2020) συζήτησε με τον Γιώργο Μπάρλο και διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων. Την Τετάρτη (21/10/2020) ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον Βορειοελλαδίτη τεχνικό.

Ο Τζοάο, Ζοάο ή Χοάο σε άστοχη εκτέλεση πέναλτι στο φιλικό με τον Λεβαδειακό

Το δώρο του προέδρου επεστράφη – 18/11/2020

Ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή παίκτη. Ήταν το περίφημο “δώρο του προέδρου” στο φινάλε των μεταγραφών από την ελεύθερη αγορά. Ένας παίκτης με ετήσιο συμβόλαιο της τάξεως των 90.000 ευρώ (!) που ήρθε με δάφνες και διθυραμβικά σχόλια. Τελικά ο Φερνάντο Ραφαέλ Τζοάο έμεινε στο μνήμη όλων για το σάλο που προκάλεσε σχετικά με το όνομα του και το αν γράφεται-προφέρεται Τζοάο ή Ζοάο ή Χοάο. Ήρθε, είδε και απήλθε ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός.

Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ για το Panachaiki TV

Η ανέλπιστη αποχώρηση του Σωτηρόπουλου – 30/12/2020

Και ενώ νομίζαμε ότι αυτή η ανασκόπηση ήταν έτοιμη να δημοσιευτεί εδώ και μέρες, τελικά λίγο πριν εκπνεύσει το καταραμένο 2020 ήρθε μία ξαφνική έως ανέλπιστη αποχώρηση στην “κοκκινόμαυρη” ΠΑΕ που μας ανάγκασε να αναπροσαρμόσουμε αυτή την ανασκόπηση. Ο λόγος για τον μέχρι πρότινος Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ομάδας Γιώργο Σωτηρόπουλο που με ανακοίνωση του γνωστοποίησε ότι αποχώρησε από την Παναχαϊκή. Οι λόγοι όπως αναφέρει είναι προσωπικοί. Στην ανακοίνωση του δεν δημιουργεί κλίμα κατά της ομάδας, τονίζοντας πως όλοι οφείλουν να στηρίξουν την τεράστια προσπάθεια του Γιώργου Μπάρλου. Σίγουρα σε αυτές τις θέσεις ουδείς αναντικατάστατος, αλλά η δουλειά και η αφοσίωση του νεαρού δημοσιογράφου στην ομάδα ήταν άξια αναφοράς και έχει αναγνωριστεί από όλους στα δύο χρόνια της παρουσίας του.

Ο Γιώργος Μπάρλος

Όπως ήρθε το 2020 έτσι έκλεισε και τη χρονιά ο Γ. Μπάρλος – 31/12/2020

Ο Γιώργος Μπάρλος με το καλημέρα όταν ανέλαβε στην Παναχαϊκή εξόφλησε υποχρεώσεις δύο μηνών όπως αναφέρουμε και παραπάνω. Έτσι λοιπόν και στο φινάλε του έτους ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μοίρασε χρήματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και σε όλο το προσωπικό της ομάδας κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά τακτοποιώντας σημαντικές οικονομικές εκκρεμότητες.

Ας ευχηθούμε το 2021 να είναι γεμάτο υγεία και φυσικά επιτυχίες για την Παναχαϊκή της νέας εποχής! Η προσπάθεια που γίνεται από τον Γιώργο Μπάρλο έχει αναγνωριστεί από όλους και ευχή μας είναι να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα όλων το νέο έτος και στον αποχαιρετισμό του 2021 να μιλάμε για την άνοδο που θα έχει προηγηθεί!

Καλή χρονιά σε όλους!