Αρχικό «ναι» για επανεκκίνηση στην Α2 Ανδρών

Η συνάντηση του ΠΣΑΚ με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ολοκληρώθηκε κι όπως προκύπτει από αυτή, φαίνεται ότι η ηγεσία της ΓΓΑ είναι έτοιμη να ανάψει το πράσινο φως για την έναρξη των προπονήσεων στην Α2 Ανδρών και στην Α1 Γυναικών.

Εκείνο που απομένει είναι να υπάρξει κοινή πλεύση και από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, που θα συνεδριάσει την Παρασκευή 5/2 για να ξεκινήσουν άμεσα την προετοιμασία οι ομάδες της Α2.

Οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΚ που βρέθηκαν στο γραφείο του Αυγενάκη, τον ενημέρωσαν για την κατάσταση που επικρατεί στις εθνικές κατηγορίες και του ζήτησαν την άμεση επαννεκίνηση των πρωταθλημάτων. Από εκεί και πέρα υπήρξε συζήτηση αναφορικά με τα χρήματα που απαιτούνται για τα υποχρεωτικά τεστ κορωνοϊού, ώστε να συμβαδίζουν με το υγειονομικό πρωτόκολλο με τον ΠΣΑΚ να φέρεται διατεθειμένος να τηρήσει τη δέσμευση που είχε λάβει για διάθεση μέρους του ποσού που απαιτείται.

Φυσικά αυτή η απόφαση, αν και εφόσον ισχύσει, δεν θα αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους των μικρότερων κατηγοριών, όπως της Α2 Γυναικών και την Β’ και Γ’ Εθνική Αδρών με τiς συμμετοχές των ομάδων της Αχαΐας αντίστοιχα, καθώς και των ερασιτεχνικών κατηγοριών.