Αστέρας Λεοντίου: Ένας νέος ισχυρός σύμμαχος στο πλευρό της ομάδας

Στην ανακοίνωση μίας νέας χορηγικής συνεργασίας προχώρησε ο Αστέρας Λεοντίου.

Συγκεκριμένα ο σύλλογος ανακοίνωσε τη συνεργασία με τα Zafi Apartments ιδιοκτησίας του Νίκου Ζαφειρόπουλου του παλαίμαχου τερματοφύλακα και μάνατζερ. Η εταιρεία καταλυμάτων θα διαφημίζεται στα προπονητικά σετ του Αστέρα Λεοντίου, ενώ επιχείρηση έκπληξη είναι και αυτή που θα διαφημίζεται στο μπροστά μέρος της φανέλας.

Η ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει:

«Τα κορυφαία Zafi Apartments Patra στο πλευρό του Αστέρα μας!

Ο Αστέρας Λεοντίου από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του σχετικά με τη φιλοσοφία και το πλάνο του για την παρουσία του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η ευθύνη μας όμως για να φτάσουμε αυτή την ομάδα ψηλά γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν στο πλευρό μας έχουμε ανθρώπους και επιχειρήσεις με κύρος και μεγάλη απήχηση στο κοινωνικό σύνολο. Τα κορυφαία καταλύματα Zafi Apartments και ο ιδιοκτήτης τους Νίκος Ζαφειρόπουλος στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα μας στην προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη της την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι μεγάλη τιμή για το σύλλογο μας που μία τέτοια κορυφαία εταιρεία στην Πάτρα, συνεχώς αναπτυσσόμενη στο χώρο του Airbnb και ο επικεφαλής της Νίκος Ζαφειρόπουλος στηρίζουν το εγχείρημα μας. Η σπουδαιότητα αυτής της συνεργασίας έγκειται επίσης στο γεγονός ότι μας στηρίζει ένας εξαιρετικός πρώην επαγγελματίας τερματοφύλακας που έχει διαφημίσει το Αχαϊκό ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια σε επίπεδο Α’ και Β’ Εθνικής όπου είχε ρόλο πρωταγωνιστή στις ομάδας που αγωνίστηκε και πλέον εκτός από τη διαχείρηση καταλυμάτων ασχολείται ως επικεφαλής της Zafi Agent με την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών με μεγάλη επιτυχία στο υψηλότερο επίπεδο.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης της ομάδας μας, ο Αποστόλης Νικολόπουλος και ο Γιώργος Σωτηρόπουλος βρέθηκαν στο νέο διαμέρισμα των Zafi Apartments το εντυπωσιακό τεσσάρι (105 τ.μ. – Καραϊσκάκη 92-98) όπου βγήκε και η αναμνηστική φωτογραφία.

Ευχαριστούμε θερμά τον Νίκο Ζαφειρόπουλο για τη στήριξη του στην ομάδα μας και ευχόμαστε να έχει πάντα επιτυχίες σε κάθε του προσπάθεια.

Ο Αστέρας είναι εδώ και θα συνεχίσει το έργο του όσο υγιείς επιχειρηματίες και ρομαντικοί του ποδοσφαίρου τον στηρίζουν θέλοντας να είναι συνοδοιπόροι σε αυτό το όμορφο ταξίδι!

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την επίσημη σελίδα των Zafi Apartments στο Facebook όπου γίνεται αναλυτική παρουσίαση των διαμερισμάτων:

https://facebook.com/ZafiApartmentsPatra/

#ForzaAsterasLeontiou #ZafiApartmentsPatra»