Αστέρας Λεοντίου: “Βάλσαμο” η διακοπή του πρωταθλήματος

Την κατάλληλη στιγμή ήρθε για τον Aστέρα Λεοντίου η διακοπή των επίσημων ποδοσφαιριστών διοργανώσεων, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου. Τις τελευταίες εβδομάδες ο προπονητής Ανδρέας Σέρρος είχε κουραστεί να μετράει τραυματισμούς και άλλες «αναποδιές», με αποτέλεσμα το συγκρότημά του να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο «λαβωμένο» και χωρίς τις απαραίτητες εναλλακτικές, συνθήκη που του κόστισε πολύτιμους βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Την επόμενη εβδομάδα η κατάσταση θα αρχίσει να ομαλοποιείται, καθώς οι περισσότεροι τραυματίες επανέρχονται, διευκολύνοντας τη δουλειά του τεχνικού επιτελείου. Σημειώνεται, πως οι ρυθμοί για τους Λεοντίτες δεν θα χαλαρώσουν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των εορτών με προπονήσεις και φιλικά, συνεπώς είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν σε εγρήγορση.

Ιδιαίτερη ξεκούραση δεν προβλέπεται ούτε για τους παράγοντες της διοίκησης, καθώς εντός της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια πώλησης των ημερολογίων του συλλόγου και η προσέλκυση νέων χορηγών, όπως και… ποδοσφαιριστών, καθώς η απόφαση για ενίσχυση του ρόστερ είναι ειλημμένη. Ήδη οι “μαυροπράσινοι” έχουν συμφωνήσει με δύο παίκτες που θα ανακοινώσουν το επόμενο διάστημα!