Αστέρας Λεοντίου και Westenergy μαζί!

Μία ιδιαίτερα σημαντική συμφωνία έκλεισε ο Αστέρας Λεοντίου. Η ομάδα – πρότυπο γνωστή για τις δράσεις της που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, σύναψε χορηγική συμφωνία με την Westenergy του Σπύρου Δήμου.

Πρόκειται για μία σημαντική συμφωνία καθώς η εταιρεία του Σπύρου Δήμου είναι από τις πλέον κερδοφόρες και διαρκώς αναπτυσσόμενες στην περιοχή και για μία ομάδα Γ’ Κατηγορίας είναι έκπληξη μία τέτοια συνεργασία.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Αστέρα αναφέρει:

«Αστέρας Λεοντίου και WESTENERGY ABEEΠ μαζί!

Ο Αστέρας Λεοντίου πιστός στις αρχές του και τα πιστεύω του σχετικά με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, βρίσκει συνεχώς άξιους συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους στο ταξίδι του. Με στόχο τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Λεοντίου (και όχι μόνο) να κάνουν πρώτα και πάνω απ’ όλα αθλητισμό ο Αστέρας συνεχίζει το έργο του έχοντας στο πλευρό του ισχυρούς συμμάχους.

Η Westenergy η κορυφαία εταιρεία στο χώρο της εμπορίας πετρελαιοειδών, λιπαντικών και εκμετάλλευσης πρατηρίων υγρών καυσίμων και πρατηρίων υγραερίου Autogas και ο επικεφαλής αυτής Σπύρος Δήμου στηρίζουν τον Αστέρα Λεοντίου. Το πρωί της Παρασκευής (17/9) αντιπροσωπεία της διοίκησης της ομάδας μας, ο Αποστόλης Νικολόπουλος και ο Γιώργος Σωτηρόπουλος βρέθηκαν στο Θεριανό Πατρών και στο γραφείο του Σπύρου Δήμου όπου βγήκε η αναμνηστική φωτογραφία για αυτή τη συνεργασία.

Είναι τιμή μας που μία εταιρεία κόσμημα και ένας επιχειρηματίας που διαχρονικά έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στον ερασιτεχνικό και όχι μόνο αθλητισμό, βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας μας. Τέτοιες συνεργασίες μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς και μας δίνουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσουμε το έργο μας.

Η Westenergy δραστηριοποιείται σε πολλά σημεία και συγκεκριμένα στα εξής:
⛽ Θεριανό Πατρών
⛽ Ν.Ε.Ο ΠΑΤΡΩΝ – ΑΘΗΝΩΝ 183
⛽ Βραχναίικα
⛽ ΓΛΑΥΚΟΥ 50
⛽ Άγιος Στέφανος (ΒΙ.ΠΕ Πατρών).»