Αστέρας Λεοντίου: Μοίρασε είδη πρώτης ανάγκης και έδωσε χρήματα στην Κιβωτό της Αγάπης

Tην ίδια ώρα που οι θεσμικοί φορείς της Αχαΐας ανταλλάσσουν βολές εκατέρωθεν αυτές τις Άγιες Ημέρες, υπάρχει μια ομάδα πρότυπο που πήρε το καλύτερο πρωτάθλημα που θα μπορούσε να πάρει. Ακόμα μία σπουδαία κίνηση από το σύλλογο της Γ’ Κατηγορίας, Αστέρα Λεοντίου.

Αντιπροσωπεία της ομάδας του Λεοντίου υπό τον πρόεδρο Φάνη Αντωνόπουλο, τα μέλη της διοίκησης και ποδοσφαιριστές Αποστόλης Νικολόπουλος, Γιάννης Κριλής, Γιώργος Σωτηρόπουλος και ο ποδοσφαιριστής Πάνος Παναγιωτόπουλος επισκέφτηκαν την Κιβωτό της Αγάπης το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης όπου παρέδωσαν χρηματικό ποσό και είδη πρώτης ανάγκης.

Τα μέλη του Αστέρα τα είπαν με την πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου κ. Κατερίνα Νικολάου, ενώ στο πλευρό τους ήταν και η Λεοντίτισσα υπάλληλος του ιδρύματος Εύη Μπουρτζίλα. Ο Αστέρας Λεοντίου θα συνεχίσει να προσφέρει σε όλους τους ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Ομάδα – οικογένεια!

Η διοίκηση του Αστέρα επίσης μοίρασε τσουρέκια στους ποδοσφαιριστές σε μία συμβολική κίνηση ενόψει του Πάσχα. Στην κίνηση της διοίκησης συμμετείχε οικονομικά και ο ποδοσφαιριστής, Διονύσης Αγγελόπουλος ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν είναι ενεργός στις δραστηριότητες της ομάδας, αλλά δε ξεχνά τον αγαπημένο του Αστέρα!