Αστέρας Λεοντίου: Νέο δυνατό τεστ με την Κ-19 της Παναχαϊκής

Ξεκίνησαν τα βάσανα για τους ποδοσφαιριστές του Λεοντίου, υπό τις οδηγίες του προπονητή, Ανδρέα Σέρρου. Προπονήσεις σε απαιτητικούς ρυθμούς για να μπουν όλοι οι αθλητές στη φιλοσοφία του νέου προπονητή και να προσαρμοστούν στη νέα κατηγορία, ούτως ώστε να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη χρονιά όπου η νεοφώτιστη ομάδα, συμμετέχει στη Β΄ Κατηγορία.

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Πετεινών στην Εγλυκάδα, ενώ την περασμένη Κυριακή δόθηκε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Πείρο Ισώματος στη Χαλανδρίτσα. Η ομάδα του Λεοντίου προηγήθηκε με το πολύ όμορφο γκολ του Κώστα Γραμματικόπουλου και λίγα λεπτά αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση.

Την περασμένη Τετάρτη ο Αστέρας γνώρισε την ήττα με 4-0 από την Αχαϊκή στην Κάτω Αχαγιά σε επίσημο φιλικό. Επόμενο σπουδαίο φιλικό την προσεχή Κυριακή (4/9) στις 18.00 με την Κ-19 της Παναχαϊκής στο γήπεδο “Ντα Λουζ”.

Αστέρας Λεοντίου και Zafi Apartments Patra ακόμα μία χρονιά μαζί!

“Τα κορυφαία Airbnb της Πάτρας Zafi Apartments και ο ιδιοκτήτης τους Νίκος Ζαφειρόπουλος στηρίζουν και φέτος την προσπάθεια του Αστέρα στη Β’ Κατηγορία.

Είναι μεγάλη τιμή για το σύλλογο μας που ο Νίκος Ζαφειρόπουλος ένας εκ των κορυφαίων επαγγελματιών τερματοφυλάκων που έχει αναδείξει η Πάτρα και καταξιωμένος εκπροσώπων ποδοσφαιριστών (επικεφαλής της Zafi Agent) βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της ομάδας μέσω των καταλυμάτων του.

Τον ευχαριστούμε θερμά για τη χορηγία ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς και ευχόμαστε να έχει πολλές επιτυχίες σε όλες του τις δραστηριότητες“.