Αστέρας Λεοντίου: Συνεχίζει με Νεμουτιάνο στο “τιμόνι”

Ο Νίκος Νεμουτιάνος θα είναι ο νέος τεχνικός του Αστέρα Λεοντίου, όπως γράψαμε χθες, αφού ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους “πράσινους”. Ο έμπειρος τεχνικός πήρε τα “κλειδιά” από τη διοίκηση του συλλόγου και θα προσπαθήσει να “σώσει” τη χρονιά, μετά την πολύ χαμηλή συγκομιδή βαθμών των “νεοφώτιστων” μέχρι ώρας στο πρωτάθλημα.

H σχετική ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του Αστέρα Λεοντίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Νεμουτιάνο. Ο Νίκος Νεμουτιάνος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και έχει μεγάλη εμπειρία από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τόσο προπονητικά όσο και σαν ποδοσφαιριστής.

Είναι ενδεικτικό ότι παρά τις πολλές επαφές που έκανε η ομάδα μας με υποψήφιους για τον πάγκο, αποτέλεσε την πρώτη επιλογή μας και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που πετύχαμε τη συμφωνία μαζί του. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Θύελλα Σκιαδά, Τριταιϊκό, Φωστήρα Οβρυάς και Αχαιό Σαραβαλίου. Καλωσορίζουμε τον κόουτς στην οικογένεια του Αστέρα και ευχόμαστε να έχουμε μαζί πολλές επιτυχίες”