Αστέρας Μιντιλογλίου: Χαιρόσουν να τον βλέπεις…

Αρκετά καλή χρονιά πραγματοποίησε η νεανική ομάδα του Αστέρα Μιντιλογλίου, καθώς βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος και στο -1 από την 5αδα και τα πλέι-οφ ανόδου.

Μάλιστα η ομάδα του Θοδωρή Λαμπρόπουλου την 11η αγωνιστική έφτασε να βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος και στο -1 από την 1η θέση.

Στην συνέχεια η ομάδα έκανε “κοιλιά” και από την 13η αγωνιστική μέχρι και την 17η ο Αστέρας κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκεται εκτός πεντάδας.

Οι «κίτρινοι» έχουν ένα από τα ποιο νεανικά ρόστερ της κατηγορίας, καθώς ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι 17,6. Δείχνοντας πως γίνεται εξαιρετική δουλειά στην ομάδα του Αστέρα Μιντιλογλίου και στην Ακαδημία του Θησέα, αφού στηρίζουν πλήρως τα παιδιά.

Σημαντικό ρόλο βέβαια έχει παίξει και η παρουσία στον πάγκο του φιλόδοξου τεχνικού Θόδωρου Λαμπρόπουλου που δείχνει καλά δείγματα.

Η καλύτερη στιγμή της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα σαφώς και είναι η εντός έδρας νίκη κόντρα στην Δόξα Νιφορεΐκων με σκορ 2-1 την 9η αγωνιστική.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας με 10 τέρματα είναι ο Νίκος Μπαλασόπουλος, ενώ τον ακολουθεί με 9 τέρματα ο αδερφός του Βαλάντης Μπαλασόπουλος.

Βοήθεια στο σκοράρισμα έχουν δώσει και οι Καραπίτσος (4) τέρματα και Χατζηαναστασίου, Οικονομόπουλος με 3 τέρματα αντίστοιχα.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς