Αστέρας Τέμενης: «Όχι στον ξενιτεμό της ομάδας μας»

Aνακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε χθες το βράδυ ο Αστέρας Τέμενης, σχετικά με το γηπεδικό ζήτημα που έχει προκύψει τον τελευταίο μήνα και τις αποφάσεις του Δήμου.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση του απερχόμενου προέδρου του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιαλείας κ. Περικλή Παπαγιαννακόπουλου λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η θητεία του να “ξενιτευτεί” η ομάδα Σαλμενίκο-Ζήρια είκοσι χιλιόμετρα παρακάπτοντας πέντε γειτονικά γήπεδα.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για τη παραπάνω απόφαση γιατί το γήπεδο της Τέμενης στερείται ολοκλήρωσης δικτύου αποχέτευσης με ότι συνεπάγεται για την ασφάλεια των αθλητών με άθλιο αγωνιστικό χώρο γεγονός που το είχαμε επισημάνει στον ίδιο εδώ και περίπου είκοσι ημέρες και αντιμετωπίστηκε αδιάφορα.

Μας βρίσκει δε λίγες ώρες πριν καταθέσουμε αίτημα για κλείσιμο του γηπέδου και μεταφορά των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ομάδας μας σε άλλο γήπεδο με την ελπίδα να μην μας ορίσει το γήπεδο των Καμαρών ή της Ακράτας με το ίδιο σκεπτικό που αντιμετωπίστηκε και η ομάδα της Ζήριας και να μην βρεθούμε και εμείς στην ίδια δυσάρεστη θέση που βρέθηκε και η ομάδα της Ζήριας να εκδώσουμε καινούργιο δελτίο τύπου με αναφορά για το ξενιτεμό της ομάδας μας».