Αστέρας Τσουκαλεΐκων: Συνεχίζει για 3η σεζόν ο Σπύρος Αθανασόπουλος

Με το Σπύρο Αθανασόπουλο να συνεχίζει για 3η σερί αγωνιστική περίοδο στον πάγκο του, θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων.

Η διοίκηση φρόντισε άμεσα να κλείσει το θέμα του προπονητή, ανανεώνοντας τη συνεργασία με τον κ. Αθανασόπουλο και μαζί έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού. Ήδη από τις συζητήσεις που έχουν κάνει με τους παίκτες από το υπάρχον υλικό, οι περισσότεροι έχουν ανανεώσει και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και με τους υπόλοιπους.

Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι επαφές με παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους, μιας και η ομάδα θα ενισχυθεί ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις δυσκολίες της κατηγορίας. Θα γίνουν 2-3 προσθήκες, ενώ αν αποχωρήσει κάποιος παίκτης θα γίνει προσπάθεια αντικατάστασης του, ώστε η ομάδα να μην έχει κενά.

Το γήπεδο Βραχνεΐκων θα χρησιμοποιεί και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Αστέρας. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια το εν λόγω γήπεδο θα αποτελέσει την έδρα της ομάδας για τους επίσημους και όχι μόνο αγώνες της. Οι άνθρωποι του Αστέρα όμως κοιτάνε και το μέλλον τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr τη νέα σεζόν οι «ροσομπλού» θα κατεβάσουν σε συνεργασία με το Διαγόρα Βραχνεΐκων, ομάδα Νέων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας. Υπάρχουν αρκετά νεαρά παιδιά από την ευρύτερη περιοχή  και οι δύο διοικήσεις έχουν δώσει μεγάλη βάση στις ακαδημίες, που είναι το μέλλον των συλλόγων.