Αστραπή/Αετός: “Τέτοιο δίκαιο παιχνίδι, ευχαριστούμε, αλλά δεν θέλουμε να μας διδάξει κανείς”

Σε απάντηση της ανάρτησης του Προέδρου του Σωματείου της Νίκης Προαστείου και προς αποκατάσταση της αλήθειας και των εντυπώσεων, το Δ.Σ. της ομάδας Αστραπής Ψαροφαίου/Αετού Πατρών (το οποίο μας απέστειλε την ανακοίνωση), αναφέρει τα κάτωθι:

“Η ανακοίνωση/γνωστοποίηση αν μια ομάδα τηρεί ή όχι το δίκαιο παιχνίδι (fair play) έχει νόημα μόνο αν γίνεται πριν την έναρξη των αγώνων, και, πάντοτε σε συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας, ώστε να υπάρχει μια ενιαία γραμμή και εν τέλει να γνωρίζουν και οι αντίπαλοι τι θα κάνει η ομάδα στην περίπτωση κατάστασης “fair play”.

Διότι ο προπονητής της ομάδας του Προαστείου, προς τιμήν του, όταν χρειάστηκε, έδωσε εντολή τήρησης “fair play”, αντίθετα με τον Πρόεδρο της, ο οποίος μετέφερε “εντολή”, όπως ο ίδιος φώναξε από την κερκίδα, να μην ξαναβγάλει η Νίκη την μπάλα έξω, με αποτέλεσμα, σε φάση του β´ ημιχρόνου, που παίκτης της ομάδας του Προαστείου είχε χτυπήσει στο κεφάλι και οι παίκτες της ομάδας μας σταμάτησαν το παιχνίδι με την μπάλα στην κατοχή μας, οι παίκτες της Νίκης να κλέψουν την μπάλα από τον παίκτη μας που κρατούσε την μπάλα και να επιδιώξουν επίθεση, αδιαφορώντας για τον συμπαίκτη τους.

Τέτοιο “δίκαιο παιχνίδι”, ευχαριστούμε, αλλά δε θέλουμε να μας διδάξει κανείς. Εμείς, ακόμα και μετά την γνωστοποίηση του Προέδρου του ανωτέρω Σωματείου, θα μείνουμε πιστοί στο ρομαντισμό μας και θα σταματάμε το παιχνίδι σε κάθε φάση “fair play”, με οποιοδήποτε κόστος. ΥΓ. Ως προς τα υπόλοιπα (false fair play κλπ), ο λαός λέει “το γαρ πολύ της θλίψεως… ” . Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Σωματείο της Νίκης Προαστείου“,