Αστραπή Ψαροφαΐου: Ομάδα με ταλέντο και προοπτική χτίζει ο Ξηνταρόπουλος

Με νιάτα και ταλέντο συνεχίζει να γεμίζει το ρόστερ της ομάδας η διοίκηση της Αστραπής, ανταποκρινόμενη στα «θέλω» του προπονητή της, Δημήτρης Ξηνταρόπουλου.

Οι Ψαροφαΐτες εκτός από τον πολύπειρο επιθετικό Σπύρο Σουγλέρη απέκτησαν τους νεαρούς και ταλαντούχους Τάκη Γιάνναρο (από Πανιώνιο/Αχιλλέα), Γιάννη Γκάντζο (από Δόξα Χαλανδρίτσας) και Κώστα Καραθανασόπουλο (από Χαϊδάρι).

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία των παικτών της Αστραπής συνεχίζεται σε καθημερινή βάση στο προπονητικό κέντρο «Αλέξανδρος Σπανός» στην Οβρυά και τα πάντα δείχνουν να κυλούν «ρολόι», προς μεγάλη ικανοποίηση των μελών του τεχνικού επιτελείου. Το επόμενο διάστημα θα ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστερ που απουσιάζουν για επαγγελματικούς λόγους και από διακοπές.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας θα κλείσει το προσεχές Σάββατο, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι τους κόντρα στη Δάφνη Πατρών που έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της εδώ και πολύ καιρό. Για ακόμα μια χρονιά στο πλευρό της ομάδας θα είναι σύσσωμη η οικογένεια Μπάρλου, βοηθώντας οικονομικά και διοικητικά.