Ατρόμητος Λάππα για πρωτάθλημα

Διαιτητής: Καμζόλας

Σπουδαία νίκη στο τοπικό ντέρμπι της Δυτικής Αχαΐας πανηγύρισε ο Ατρόμητος Λάππα καθώς “δραπέτευσε” από το γήπεδο της Λακκόπετρας κερδίζοντας 0-1 χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεωνίδα Αγγελόπουλου στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με αυτήν την νίκη ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς δείχνοντας πως την φετινή χρονιά οι βλέψεις για την άνοδο είναι υψηλές. Αντιθέτως ο Ίκαρος έμεινε στους 9 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Γαλήνη σε ένα ματς ‘must win’.

Να αναφέρουμε πως για τον Ίκαρο Λακκόπετρας αποβλήθηκε από τον πάγκο με απευθείας κόκκινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής Αλεξόπουλος. Να υπενθυμίσουμε πως ο Ατρόμητος είχε κερδίσει τον Ίκαρο πάλι με το ίδιο σκορ στις 30/9 για την 1η φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών, ενώ και πάλι σκόρερ ήταν ο Λεωνίδας Αγγελόπουλος.

Συνθέσεις:

ΙΚΑΡΟΣ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑΣ (Δ.Κουτσογιαννόπουλος): Κωνσταντινόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σαν Φιλίππο, Ν.Μπεκίρης (22’Σκονδρας), Κ. Μπεκίρης, Σέρμπος (67’Ντεντόπουλος), Λοτσάρης (79’Δούλας), Σαμίκος, Νιφόρας, Ντάζος, Μ. Μπεκίρης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ (Γ. Αγγελόπουλος) : Β.Αγγελόπουλος,Ορλώφ, Διονυσόπουλος (46’Βασιλόπουλος), Ν. Φραγκούλιας, Κατριμπούζας, Λαμπρόπουλος (55’Γκοτσούλιας), Δ. Φραγκούλιας, Ι. Αγγελόπουλος, Κωστόπουλος (87’Γκόλιας), Παναγόπουλος, Λ.Αγγελόπουλος.