Ατρόμητος Πατρών: Eπίτιμος πρόεδρος ο Γ. Μπάρλος, εκλογές την προσεχή εβδομάδα

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ συμβούλιο στον Ατρόμητο Πατρών, ενώ οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τετάρτη ή Παρασκευή, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.

Με ένα αρκετά μεγάλο ποσό θα βοηθήσει και φέτος τον Ατρόμητο Πατρών ο Γιώργος Μπάρλος ο οποίος όμως δεν θα μετέχει ενεργά στο Δ.Σ.

Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής υποσχέθηκε ότι θα δώσει πάνω από 20.000 ευρώ στους «πορτοκαλί» για τη νέα σεζόν, που σημαίνει ότι η ομάδα θα έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, ενώ θα λάβει τη θέση την τιμητική θέση του επίτιμου προέδρου.

Η ομάδα θα κατέβει οριστικά στην Α΄ Κατηγορία, έχοντας ως στόχο το πρωτάθλημα, το συμβούλιο θα είναι 11μελες, ενώ πληροφορίες του patragoal.gr αναφέρουν πως νέος πρόεδρος θα είναι ο Γιώργος Γεροντίνης ο οποίος θα ενισχύσει το σύλλογο με ένα εξίσου σημαντικό ποσό.

Πρόθεση είναι να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο έμπειρος τεχνικός Χρήστος Καραπίτσος, όπως και η παραμονή ποδοσφαιριστών (Κωστής και άλλοι), αλλά πολλά θα ξεκαθαρίσουν την προσεχή βδομάδα.

Ο σύλλογος τα δύο τελευταία χρόνια τερμάτισε στη 2η θέση, ενώ κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών, συμμετέχοντας και στο Κύπελλο Ελλάδας.