“Ατρόμητος”…όνομα και πράγμα

Eπιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο Πατρών, καθώς επικράτησε της ΑΕ Λιμνοχωρίου με σκορ 4-1 για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Ένα ματς που με το καλησπέρα άνοιξε το σκορ ο Ατρόμητος με τον Κωστή στο 1′ και επίσης στο ημίχρονο ήταν 3-0 για την ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου, η οποία είχε και δοκάρι στο 7′ με τον Ανδρεόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Λιμνοχώρι ήταν αυτό που μπήκε δυναμικά, καθώς με το καλησπέρα μείωσε σε 3-1 με το αυτογκόλ του Ανδρεόπουλου και μπήκε στο παιχνίδι. Επίσης στη φάση του 64′ ο Μπλίκας δεν σφύριξε πέναλτι του Γιαννόπουλου πάνω στον Μπακούλια, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ΑΕ Λιμνοχωρίου.

Ωστόσο ο Παπαγεωργίου τελείωσε το ματς με κεφαλιά, από την δεύτερη ασίστ του Χριστόπουλου στο ματς.

1′ Γκολ από τα “αποδυτήρια” για τον Ατρόμητο, όταν ο Κωστής μπήκε μόνος του μες στην περιοχή από τα αριστερά, αυτός σουταρε και άνοιξε το σκορ σε 1-0.

7′ Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Ανδρεόπουλο, όταν έπιασε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.

9′ ο Ατρόμητος έκανε δύο τα τέρματα του με τον Ανδρεόπουλο. Όταν άλλαξαν ωραία την μπάλα οι του Ατρομήτου στην μεγάλη περιοχή, ο Χριστόπουλος σήκωσε την μπάλα και ο Ανδρεόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0.

33′ Όταν κατέβασε ωραία την μπάλα ο Χριστόπουλος, έδωσε κάθετη πάσα στον Κωστή ο οποίος πήρε την κόντρα, μπήκε μες στην περιοχή και με ένα σουτ έκανε το 3-0.

46′ Το Λιμνοχώρι μείωσε σε 3-1 από αυτογκόλ του Ανδρεόπουλου, έπειτα από τη σέντρα του Λιβάνη από το φάουλ, ο παίκτης του Ατρομήτου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-1.

58′ Όταν έκανε τη σέντρα ο Ντουράι, ο Βεντούρης δεν έκανε καλή έξοδο, έχασε την μπάλα, ο Μπακούλιας έκανε το σουτ αλλά ο Βεντούρης έκανε εξαιρετική επέμβαση και στη συνέχεια ο Κυριακόπουλος δεν βρήκε καλά την μπάλα και κατέληξε άουτ.

64′ Οι άνθρωποι του Λιμνοχωρίου, όπως υποστηρίζουν, διαμαρτύρονται για πέναλτι του Γιαννόπουλου πάνω στον Μπακούλια το οποίο δεν δόθηκε από τον κ. Μπλίκα.

70′ Τεράστια ευκαιρία για το Λιμνοχώρι να μειώσει κι’ αλλο στο σκορ, έπειτα από την μπαλιά του Μπακούλια για τον Λιβάνη, αυτός έκανε το πλασέ και πήγε πολύ ψηλά άουτ.

71′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χριστόπουλου και την λάθος έξοδο του Δρόσου, ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά έκανε το 4-1 για τον Ατρόμητο.

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ( Χρήστος Καραπίτσος): Βεντούρης, Γερογιάννης, Χριστόπουλος (78′ Μικρός) , Αγκαράι (45′ Σδρόλιας) , Γιαννόπουλος, Τσιμπιτσής, Παπαγεωργίου, Γκότσης, Ανδρεόπουλος (73′ Μαντάς), Γραμματικόπουλος, Κωστής (80′ Παπαδόπουλος).

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ ( Γιάννης Ζερβέδας): Δρόσος, Πανούσης (24′ Λιβάνης), Μπεκίρης Νίκος (45′ Κυριακόπουλος), Μπεκίρης Βασίλης, Τσαγγαράς, Ταπεινός, Μπακούλιας, Σουρανής, Κουκής, Ντουράι, Χρυσανθόπουλος (86′ Πυρρής).