Αυγερινός Λόης: «Στόχος του Πυρσού είναι το πρωτάθλημα»

Μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές η ομάδα του Πυρσού βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 6 βαθμούς καθώς μετράει δύο νίκες και μία ήττα.

Tην περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Πυρσού ηττήθηκε από την Αυτόνομη Π.Ο. με σκορ 2-1 σε ένα παιχνίδι που η ομάδα από τα Δεμένικα ήταν άτυχη, αφού σπατάλησε πολλές ευκαιρίες και είχε και δύο δοκάρια.

Ο Αυγερινός Λόης δήλωσε στο patragoal.gr:

«Στο ματς με την Αυτόνομη θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι αντίπαλοι σημείωσαν και δεύτερο γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου και έκαναν ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθειά μας για θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Πυρσού έχει μέταλλο.

Παλέψαμε το παιχνίδι, ήμασταν άτυχοι καθώς είχαμε και δύο δοκάρια και καταφέραμε να μειώσουμε στο 89ο λεπτό, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ το δεύτερο γκολ για την ισοφάριση.

Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και κάθε ήττα μας κάνει ακόμα ποιο δυνατούς. Η ομάδα  παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς