Αυτά αλλάζουν στο εξοδολόγιο των ομάδων της Γ’ Εθνικής

Πηγή: liganews.gr

Διαβάστε για τις αλλαγές που έχουν προκύψει στο εξοδολόγιο των ομάδων της Γ’ Εθνικής.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με απόφαση της κατά την υπ’ αριθ. 2/10-4-2021 συνεδρίαση της, ανέθεσε στον Παρατηρητή Αγώνα για τα πρωταθλήματα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και Α’ Κατηγορίας Γυναικών την αρμοδιότητα διενέργειας ελέγχου των αποστολών ομάδων και των αξιωματούχων διαιτησίας, ως προς την υποβολή τους σε τεστ COVID-19, καθώς και την παραλαβή των αποτελεσμάτων της εξέτασης καθενός ξεχωριστά.

Ο Παρατηρητής αγώνα είναι αυτός που θα φέρει την ευθύνη εισόδου των αποστολών των ομάδων και των αξιωματούχων της διαιτησίας στην αθλητική εγκατάσταση και τα αποδυτήρια. Επιπλέον, βάσει της τροποποίησης του άρθρου 9, παρ. β της Οικονομικής Εγκυκλίου του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2020-2021, σχετικά με την αμοιβή των Παρατηρητών Αγώνων, ισχύουν τα κάτωθι:

Ο Παρατηρητής που θα κινηθεί, στα πλαίσια του ορισμού του, εντός ορίων της ΕΠΣ που ανήκει, δεν θα λαμβάνει απολύτως καμία αμοιβή, εκτός των αποδεδειγμένων εξόδων μετακίνησης του (π.χ. διόδια, ferry-boat). Ο Παρατηρητής που θα κινηθεί, στα πλαίσια του ορισμού του, εκτός ορίων της ΕΠΣ που ανήκει, το ποσό που θα λάβει ως αμοιβή θα είναι στο σύνολο 30 ευρώ, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα μετακίνησης του.

Τέλος, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την κάλυψη από την ίδια την Ομοσπονδία του κόστους των τεστ COVID-19 για τους αξιωματούχους διαιτησίας και τους Παρατηρητές αγώνων των πρωταθλημάτων Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και Α’ Κατηγορίας Γυναικών.