Αυτή είναι η λύση: Επαναχρησιμοποιούμενα eco-friendly ποτήρια

To πόσιμο νερό, ο καφές ειδικά σε χώρες όπως η Ελλάδα, αποτελεί ένα από τα βασικότερα είδη ανάγκης τόσο για τους πολίτες όσο και για τους επισκέπτες. Αν αναλογιστούμε πόσα πλαστικά ποτήρια καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση και με πόση ευκολία, θα καταλάβουμε τον όγκο απορριμμάτων που παράγουμε χωρίς να είναι απαραίτητο.

Ευτυχώς, η νέα φιλοσοφία μηδενικών απορριμμάτων κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές στη χώρα μας. Πρόκειται στην ουσία για πρακτικές πρόβλεψης για την μείωση της δημιουργίας αποβλήτων, μέσω της υπεύθυνης παραγωγής, κατανάλωσης και επαναχρησιμοποίησης των προϊόντων και συσκευασιών.

Αγοράστε και εσείς από το «Καφεκοπτείο Μεξικάνος» επαναχρησιμοποιούμενα eco-friendly ποτήρια από ανοξείδωτο ατσάλι, χωρητικότητας 350 ml, που ζυγίζει 195 γραμμάρια.

Μπορείτε να το έχετε μαζί σας στη παραλία, στη δουλειά η στη βόλτα σας και ο καφές να μένει αναλλοίωτος για μεγάλο διάστημα. Με την αγορά από το «καφεκοπτείο Μεξικάνος» δώρο ο πρώτος σας καφές.

Το συγκεκριμένο προϊόν διατίθεται σε 5 διαφορετικά χρώματα (ροζ, μαύρο, άσπρο, τιρκουάζ και καφέ ξύλινο). Μικρές αλλαγές που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά.