Αυτή είναι η νέα ομάδα του Λόρι Κέρι

Την απόκτηση του Λόρι Κέρι που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην Παναχαϊκή οριστικοποίησε όπως αναμενόταν ο Ηρακλής Λάρισας.

Η ανακοίνωση:

Μία ακόμη ποιοτική προσθήκη πραγματοποίησε η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Super League 2.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον έμπειρο ακραίο επιθετικό και επιτελικό μέσο Λόρι Κέρι που προέρχεται από την Παναχαϊκή και μάλιστα τη φετινή χρονιά ήταν και πρώτος σκόρερ της ομάδας της Πάτρας στο διάστημα που αγωνίστηκε. Ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της περασμένης χρονιάς, όπου η Παναχαϊκή κέρδισε την άνοδο στην Super League 2.

Έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες με επιτυχία και είναι γνωστός στην περιοχή μας, από το πέρασμά του από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ έχει αγωνιστεί και σε ομάδες του Βόλου.

Ο Λόρι Κέρι είναι 33 ετών (17/9/1990) και έχει πετύχει πολλά γκολ στις ομάδες που αγωνίστηκε.

Την φετινή χρονιά στην Παναχαϊκή σε 10 παιχνίδια πέτυχε 4 γκολ. Πριν την Παναχαϊκή αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σαντορίνης στο πρωτάθλημα του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και σε 7 αγώνες είχε πετύχει 7 γκολ (αγωνίστηκε για τρεις μήνες).

Έχει αγωνιστεί επίσης στις παρακάτω ομάδες: Καλαμάτα, Διαγόρα Ρόδου, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου Αστέρα Αμαλιάδας, Καλλονή, Τρίκαλα και Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Ο Λόρι Κέρι έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ, του εύχεται υγεία και πολλά γκολ!