«Αυτοκτόνησε» στο 93’ λεπτό ο Αχαϊός, πολύτιμη ισοπαλία για το Λιμνοχώρι

Αχαϊός Σαραβαλίου-Λιμνοχώρι 1-1 (7’ Γκλαβάς / 93’ Λιάκος)

Αποβολή : 65’ Λιβάνης (από τον πάγκο)

Διαιτητής : Καλύβας (Διαλυνάς-Καρράς)

Άλλο ένα «χιτσκοκικό» φινάλε έμελλε να γράψει αγώνας στο γήπεδο του Σαραβαλίου, εκεί όπου ο Αχαϊός κρατούσε την νίκη και ένα σημαντικό «τρίποντο» για 93 λεπτά, αλλά μια αμυντική αδράνεια και ένα τέρμα του Λιάκου στις καθυστερήσεις του αγώνα, έδωσαν στο Λιμνοχώρι τον πολύτιμο βαθμό και στους γηπεδούχους ακόμα μια απογοήτευση, αφού είδαν να επαναλαμβάνεται το ίδιο αρνητικό σενάριο για αυτούς για πολλοστή φορά, δεχόμενοι τέρμα στα τελευταία λεπτά.

Οι γηπεδούχοι που αγωνίστηκαν με σημαντικές  απουσίες (εκτός ήταν οι Ανδριέλος, Μπαζάρογλου, Νικολόπουλος) ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και μόλις στο 7’ λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκλαβά.

Το Λιμνοχώρι απάντησε στο 30’ λεπτό με την κεφαλιά του Καρρίτσα μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ντουράϊ που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αγοράκη, ενώ ο Αχαϊός είχε τεράστια ευκαιρία στο 37’ λεπτό με το καταπληκτικό σούτ του Νάνου από τα 35 μέτρα, το οποίο βρήκε με τα ακροδάχτυλα ο Δρόσος και με την βοήθεια του δοκαριού η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πάτησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 55’ είχαν καλή ευκαιρία να σκοράρουν, με τον Αγοράκη να προλαβαίνει τον Κυριακόπουλο σε τετ α τετ και να διώχνει σωτήρια.

Η απάντηση του Αχαίού ήταν μια σέντρα σούτ του Χαϊκάλη  στο 58’ λεπτό που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Δρόσος, ενώ στο 65’ λεπτό το φάουλ του Μπεκίρη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Αγοράκης.

Στο 70’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν το παιχνίδι, όταν από γέμισμα από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Ντουράϊ, ο οποίος έπιασε το δυνατό σουτ αλλά ο Αγοράκης έδιωξε εντυπωσιακά από το δεξί του «γάμα» σε κόρνερ.

Το Λιμνοχώρι άσκησε μεγάλη πίεση στους γηπεδούχους ώστε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά η μεγάλη ευκαιρία ανήκει σε αυτούς στο 90’ λεπτό, με τον Γκλαβά να δίνει έτοιμο γκόλ στον Θεοδωρόπουλο, ο οποίος αστόχησε απέναντι στον Δρόσο, στέλνοντας «βασανιστικά» την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Λιμνοχωρίου.

Και έτσι έμελλε να μιλήσει «ο νόμος του ποδοσφαίρου», αφού οι φιλοξενούμενοι μετά από γέμισμα κάτω από το κέντρο και αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στον Λιάκο ο οποίος περνώντας και τον Αγοράκη ισοφάρισε σε 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για την ομάδα του Γιάννη Ζερδεβά.

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Σ. Παναγόπουλος): Αγοράκης, Ηλ. Σωτηρόπουλος (89’ Μπίστιχας), Νάνος, Σακελλαρίου, Γκλαβάς, Α. Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος, Α. Σωτηρόπουλος (64’ Σουβαλιώτης), Πρίφτης, Μπακλέσης (56’ Θεοδωρόπουλος), Χαϊκάλης (80’ Καφεντζής).

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Γ. Ζερδεβάς): Δρόσος, Καραμαλίκης (33’ Ν. Μπεκίρης), Παρασκευόπουλος, Λιάκος, Τακόπουλος, Καρρίτσα (63’ Κατριμπούζας), Βλάχος, Σουρανής, Κυριακόπουλος, Ντουράι, Νιφόρας (75’ Κωστούρας).