Αυτόν τον παίκτη του Απόλλωνα θέλει ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει… κυκλώσει την περίπτωση του Τσαλμπούρη σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα του Κώστα Αντετοκούνμπο για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

Το θέμα του Κώστα Αντετοκούνμπο φαίνεται να έχει «παγώσει» τις τελευταίες ώρες για τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας ψηλός βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Μπαρτζώκα, πλην όμως υπάρχουν κι άλλες ομάδες της Euroleague που ερίζουν για την απόκτησή του. Με τον παίκτη να θέλει έναν αναβαθμισμένο ρόλο και γι’ αυτό τον λόγο να κάνει δεύτερες σκέψεις.

Μία απ’ αυτές τις λύσεις φέρεται να είναι ο Γιώργος Τσαλμπούρης. Ο 26χρονος έκανε μια καταπληκτική σεζόν πέρσι με τον Απόλλωνα Πάτρας, έχοντας 14,9 πόντους και 5,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Κολοσσό, είναι ενήμερος πως είναι στα… ραντάρ του Ολυμπιακού και φυσικά αν του γίνει πρόταση δεν θα την αρνηθεί. Τα πάντα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή και στον Ολυμπιακό περιμένουν τις εξελίξεις τόσο στο θέμα του Αντετοκούνμπο όσο και σε αυτό του Βεζένκοφ πριν πάρουν τις οριστικές αποφάσεις τους.