Αυτός ο Ίκαρος Πετρωτού μπορεί την παραμονή

Γήπεδο Πετρωτού: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Τηλιγάδας Κωνσταντίνος (Τσούτσης Λεωνίδας, Μπαλαρούτσος Παύλος).

Σκόρερ: 68′ Χριστόπουλος.

Η επιστροφή στην ενεργό δράση στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας είχε και τις εκπλήξεις της. Μια από αυτές για την 13η αγωνιστική στον Α’ όμιλο ο Ίκαρος Πετρωτού επικράτησε με 1-0 του Λιμνοχωρίου που μέχρι ώρας τα πήγαινε περίφημα. “Λυτρωτής” για την ομάδα του Άγγελου Σταθόπουλου ο Χριστόπουλος στο 68ο λεπτό.

Φιλμ:

13′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Πετράτος έδωσε την πάσα για τον Τσουραμάνη, αυτός έκανε το πλασέ από τα αριστερά και μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

15′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ίκαρο, όταν ο Πετράτος βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Δρόσο, το σουτ που έκανε έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Λιμνοχωρίου.

42′ Έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Νιφόρα, ο Μούζος έκανε την κεφαλιά αλλά ο Κατσαίτης μπλόκαρε την μπάλα.

51′ Μεγάλη ευκαιρία για το Λιμνοχώρι, έπειτα από τη σέντρα του Δουλα, η μπάλα άλλαξε πορεία και το σουτ που έκανε ο Καρίτσας μπλόκαρε την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια ο Κατσαίτης.

56′ Όταν έκανε τη σέντρα ο Σουρανής, ο Γκοτσόπουλος έκανε ένα σουτ με τη μια αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

68′ Γκολ για τον Ίκαρο, όταν ο Διαμαντόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα άλλαξε πορεία, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Χριστόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Ίκαρο σε 1-0.

78′ Έπειτα από την ωραία ενέργεια του Καγιάφα από τα δεξιά, έδωσε την μπάλα στον Διαμαντόπουλο και αυτός με ένα σουτ έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

89′ Έπειτα από το γύρισμα του Καγιάφα, ο Διαμαντόπουλος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια το πλασέ του Καγιάφα κατέληξε άουτ.

Συνθέσεις:

Ίκαρος Πετρωτού (Άγγελος Σταθόπουλος) 1. Κατσαίτης 2. Καγιάφας 3. Φλώρος 4. Μακρόπουλος 5. Καλομοίρης 6. Τσουραμάνης 7. Παναγιωτακόπουλος 8. Οικονόμου 9. Χριστόπουλος 10. Διαμαντόπουλος 11. Πετράτος (56′ Κοντογεωργόπουλος)

Λιμνοχώρι (Ανδρέας Πετρόπουλος) 1. Δρόσος 2. Γερασιμόπουλος (63′ Κωστούρας)  3. Παρασκευόπουλος 4. Μούζος  5. Τζίμας 6. Βλάχος (45′ Γκοτσόπουλος) 7. Νιφόρας (59′ Καραμαλίκης) 18. Σουρανής 9. Καρίτσας  10. Μαντάς 11. Δουλας (80′ Βλάχος).