Αυτό είναι το αληθινό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Μία συγκινητική και σπουδαία πράξη από τη διοίκηση και τους παίκτες της ομάδας του Πήγασου, με την συμπαράσταση και αυτής του Εθνικού είχαμε χθες στο Α. Κάνιστρας.

Οι δύο ομάδες φωτογραφήθηκαν με τον Νίκο Χριστόπουλο, έναν φίλαθλο καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι, που είναι κάθε Σαββατοκύριακο σε διάφορα γήπεδα της Αχαϊας.

Μάλιστα ο Νίκος Αποσκίτης του παρέδωσε και αθλητικό υλικό της ομάδας, για να τον ευχαριστήσει για την παρουσία του και την δύναμη που έχει.

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα του Μπεγουλακίου αναφέρει:

Πολλές φορές όταν βρισκόμασταν στο ενωσιακό γήπεδο “Ανδρέας Κανιστρας”, παρατηρούσαμε ένα μπλε αυτοκίνητο πάντα παρκαρισμένο πίσω από την εστία που βρίσκεται στην δεξιά μεριά.

Εκεί λοιπόν σε κάθε αγώνα βρισκεται ο Νικόλας Χριστοπουλος μαζί με τον πατέρα του…με μια διαφορά. Ο Νικόλας είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι κ ο πατέρας του είναι αυτός που τον φέρνει στο γήπεδο και παραμένει δίπλα του σε όλο τον αγώνα.

Σκεφτήκαμε λοιπόν οτι ο Νικόλας είναι ο καλύτερος μας παίκτης!Αυτός που πρέπει να μας δίνει κουράγιο με το χαμόγελο του,την δυναμη του,την αγάπη του για την ομάδα και το άθλημα!

Την αληθινή αγάπη για το ποδόσφαιρο!

Στον Νικόλα λοιπόν βρεθήκαμε όλοι δίπλα του (παίκτες και των δύο ομάδων,προπονητές,διαιτητές) για να μας δώσει δυναμη και να τον ευχαριστήσουμε που είναι κοντά μας!

Ο αρχηγός του Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ Νίκος Αποσκιτης του παρέδωσε αθλητικό υλικό ως το ελάχιστο “ευχαριστώ” για την παρουσία του εκεί.

Νικόλα,είσαι ένας από εμάς! Στήριξε την ομάδα μας και να σαι πάντα κοντά μας