«Αφεντικό» στο ντέρμπι η Θύελλα Πατρών

Γήπεδο Βραχνεΐκων: Παναγιώτης Σουτζόγλου
Διαιτητής: Παπαδόπουλος Γεώργιος (Σπήλιος Οικονόμου, Καρράς Ευάγγελος)
Σκόρερ: 8′ Σκεπετάρης, 37′ Σκουμής

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Θύελλα Πατρών στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Α΄ Κατηγορίας καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Διαγόρα δείχνοντας ότι είναι το απόλυτο αφεντικό. Τα τέρματα των νικητών σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 8’ με τον Σκεπετάρη και στο 37’ με τον Σκουμή.

Φιλμ:

8′ Γκοοολ για τη θύελλα, έπειτα από τη σέντρα του Σκουμή προς το δεύτερο δοκάρι, ο Σκεπετάρης με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

22′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Διαγόρα, όταν ο Λεγάτος σέντραρε από τα δεξιά, ο Τζουραμάνης με το κεφάλι έδωσε ύψος στην μπάλα αλλά αυτή κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια άουτ.

31′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα να ισοφαρίσει, όταν ο Καράμπουλας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σκούρτας μόνος του με το κεφάλι έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

34′ Έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργαντόπουλου, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

37′ Γκολ για τη θύελλα, έπειτα από το γύρισμα του Σκεπετάρη από τα αριστερά, ο Σκουμής στο δεύτερο δοκάρι έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

45+1′ Έπειτα από ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή από τον Σιδέρη, ο Δούρος με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.

51′ Έπειτα από ωραία ενέργεια του Σταυρόπουλου από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα απ’το δοκάρι άουτ.

68′ Όταν ο Ντίνος έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Θανόπουλος εκτινάχθηκε και έκανε ωραία επέμβαση στέλνοντας την μπάλα πλάγιο άουτ.

75′ Καλή ευκαιρία για τον Διαγόρα, όταν ο Σκούρτας έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε ακριβώς δίπλα από το δοκάρι άουτ.

81′ Μεγάλη ευκαιρία για τη θύελλα, έπειτα από την εξαιρετική ενέργεια του Σκουπή από τα δεξιά, τους πέρασε όλους, μπήκε στην περιοχή, έδωσε δίπλα στον Παναγόπουλο και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω στον Θανόπουλο και οι αμυντικοί στη συνέχεια έδιωξαν.

83′ Μεγάλη ευκαιρία για τη θύελλα, όταν ο Ντίνος έδωσε στα αριστερά στον Κούρτη, αυτός έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

Συνθέσεις:

Διαγόρας Βραχνεΐκων: Θανόπουλος Λεγάτος Καφεντζής (29′ Παπαδόπουλος) Σιδέρης (83′ Θωμάς) Νικολακόπουλος Τζουραμάνης (29′ Γκολφινόπουλος) Σταυρόπουλος Αποστολόπουλος Σκούρτας Γεωργαντόπουλος Καράμπουλας.

Θύελλα Πατρών (Σάκης Πεφάνης): ΔούροςΚωνσταντίδης Αδαμόπουλος Νικολόπουλος Κατριβέσης Αγουρίδης Σκουμής Παναγόπουλος Ντίνος Σκεπετάρης Κουτσαντώνης (71′ Κούρτης).