Αχαιοί -3-: “Όχι στους προέδρους γιαλατζί”

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναχαϊκής ΑΧΑΙΟΙ -3-, με αφορμή τις εξελίξεις που διαδραματίζονται το τελευταίο 24ωρο.

Για ακόμα μία φορά, όπως και στο παρελθόν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι της Παναχαϊκής γίνονται ένα για το καλό της ομάδας. Δεν χωράνε διαφωνίες, αφού ο στόχος είναι ίδιος και είναι ένας. Να υπενθυμίσουμε πως στο παρελθόν μετά απο οργανωμένη πορεία με σκοπό την αλλαγή της διοίκησης, έμεινε στην ιστορία το εξής σλόγκαν

«ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΕΝΩΣΕΣ ΜΙΑ ΠΟΛΗ». Ο δρόμος ήταν ανηφορικός και γεμάτος λακούβες για όσους ασέλγησαν στα ιδεώδη της ομάδας και της Πόλης. Μία βαριά ιστορία 129 χρόνων, έχει χαρές αλλά δυστυχώς οι λύπες των τελευταίων ετών είναι περισσότερες για την ομάδα της 3ης μεγαλύτερης πόλης της χώρας. Η ώρες είναι κρίσιμες για το μέλλον της Παναχαϊκής και ο φίλαθλος κόσμος αγανακτισμένος απο υποσχέσεις…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο ίδιο έργο θεατές άλλη μια φορά… 129 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ομάδας μας δεν θα τα λασπώσουνε τυχάρπαστοι «μπετ…ατζήδες», αμέτοχοι σύμμαχοι, ανεύθυνοι πρόεδροι. Ο κόσμος της Παναχαϊκής δε μασάει κουτόχορτο.

Τους έχει πάρει χαμπάρι. Η ομάδα έχει κολλήσει στις κάτω κατηγορίες λόγω αυτών των «ΚΥΡΙΩΝ» που έρχονται σαν σωτήρες με μεγάλα λόγια και πολλά «θα, θα, θα». «Θα πάρουμε ανοδο», «θα βγούμε Ευρώπη», «Θα πάρουμε παίχτες ονοματα».

Όλοι ασελγούν πάνω στην ομάδα μας. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι!!! Σάκη, φύγε χτες για να μην ξαναζήσουμε πάλι Τσιριμπίτιδα. Γιατί τότε θα βλέπεις την Πάτρα με το κυαλι. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΓΙΑΛΑΤΖΙ!!! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑ ΜΑΣ!!!!»