Αχαιός Σαραβαλίου: Βράβευσε τον Κώστα Αγοράκη για την προσφορά του

Σε μια πολύ όμορφη ενέργεια προέβη η διοίκηση του Αχαιού Σαραβαλίου στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Πατρών, αφού βράβευσε τον πολύπειρο τερματοφύλακα Κώστα Αγοράκη που πρόσφερε αφιλοκερδώς στην ομάδα του Σαραβαλίου τα τρία τελευταία χρόνια τόσο ως αθλητής, αλλά και ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Ο Κώστας Αγοράκης αποτελεί έναν από τους τελευταίους ρομαντικούς του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αχαΐας και είμαστε χαρούμενοι που ανήκει και στο δυναμικό της ιστοσελίδας μας, κρατώντας την σταθερά στην πρώτη θέση της καρδιάς σας.

H ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Αγοράκης μετά τη βράβευσή του:

«Σε μια περίεργη ημέρα για εμένα που βρέθηκα απέναντι σε μια ομάδα που υπηρέτησα για 3 χρόνια, μέσω προβλημάτων με την εξέλιξη της πανδημίας και τις διακοπές, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους φίλους μου στον Αχαιό Σαραβαλίου για την σημερινή τιμητική πλακέτα που μου απένειμαν μέσω του Άρη Τσελεπή.

Η εκτίμηση για όλους τους ανθρώπους και τους ποδοσφαιριστές είναι αμοιβαία και δεν μπορεί να την χαλάσει κανένας προπονητής που αποφάσισε πριν λίγο καιρό να με απομακρύνει από την ομάδα. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και σας ευχαριστώ πολύ για την σημερινή πλακέτα.

Υ.Γ. Την σημερινή νίκη θέλω να την αφιερώσω στον Σοφοκλή Παναγόπουλο όπως και την βράβευση μου, νιώθοντας σαν να ήταν και για αυτόν και για την δική του προσφορά όλα αυτά τα χρόνια στον Αχαιό Σαραβαλίου. Πολλά μπράβο σε αυτά τα τρελά πιτσιρίκια που σήμερα με έκαναν να χαζέψω ποδόσφαιρο με τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Δείξαμε ότι μπορούμε αλλά το κεφάλι κάτω».