Αχαιός Σαραβαλίου: Παραμονή Παναγόπουλου, άρχισε το σχεδιασμό του

Με την κανονικότητα να επιστρέφει σιγά σιγά ο Αχαιός Σαραβαλίου άρχισε να ψάχνεται στο μεταγραφικό παζάρι ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Στην ομάδα του Σαραβαλίου σίγουρα βγήκαν κερδισμένοι σε εμπειρίες και πλέον στην επόμενη μέρα θα δώσουν ευκαιρίες σε δικά τους παιδιά και θα είναι αποτελεσματικότεροι μετά από το φετινό ταξίδι. Κύριο μέλημα των ανθρώπων της ομάδας είναι η διατήρηση παικτών του βασικού κορμού και η ευκαιρία σε ταλαντούχα παιδιά από την Α.Ε. Αρόης με την οποία υπάρχει πλέον συνεργασία, αφού το δέλεαρ και η εμπειρία μιας ανώτερης κατηγορίας είναι πολύ σημαντικά.

Η παραμονή του Σοφοκλή Παναγόπουλου ήταν επιβεβλημένη ανάγκη. Ο φιλόδοξος προπονητής θα παραμείνει για 3η σερί χρονιά στους Σαραβαλιώτες, ενώ θα υπάρχει συνεργασία με τον Σπύρο Νάκο με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στα Καμίνια (προπονητής-παίκτης). Το επόμενο διάστημα αναμένονται και οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις. Δεν θα συνεχίσει ο Κώστας Αγοράκης ως βοηθός, αφού από τη νέα χρονιά επιστρέφει και πάλι στα γήπεδα.