Αχαϊκή: Φιλική νίκη με καλή εμφάνιση, νέες δυνατές προσθήκες

Πολύ καλή η Αχαϊκή επικράτησε 2-0 του ΠΑΟ Βάρδας στην Κάτω Αχαΐα σε ένα παιχνίδι που ήταν επεισοδιακό προς το τέλος. Οι «κιτρινόμαυροι» σκόραραν με τους Πυρρή, Μπακάλη, ενώ δοκιμάστηκαν ακόμα κάποιοι ποδοσφαιριστές (φωτ).

Μάλιστα προς τη λήξη, αποβλήθηκε ο υψηλόσωμος στόπερ της Αχαϊκής Ντιόγκο Σάντος. Τα «καναρίνια» έδειξαν σαφώς καλύτερη εικόνα σε σχέση με άλλα φιλικά και πλέον υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα θα είναι έτοιμη μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Και τυπικά «κιτρινόμαυροι» Παπαδόπουλος και Κοντογιώργης

Δύο παίκτες που το τελευταίο διάστημα συμμετείχαν στις προπονήσεις και στα φιλικά της Αχαϊκής από χθες ανήκουν και επίσημα στα καναρίνια, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του patragoal.gr!

Πρόκειται για το Νίκο Παπαδόπουλο. 22χρόνος μεσοεπιθετικός από τις Σέρρες είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2019 από τον Πανθρακικό, όντας μέχρι τότε ένας εκ των βασικών παικτών του Πανσερραϊκού στην Γ’ Εθνική. Ο Παπαδόπουλος είχε ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα σε επίπεδο πρώτης ομάδας αρχικά το καλοκαίρι του 2017, όταν και τον ένταξε στο δυναμικό του ο Απόλλων Παραλιμνίου.

Εκεί αγωνίστηκε για μικρό διάστημα, καθώς τον εντόπισαν οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού και για αρχή τον ενέταξαν στην Κ-19 του συλλόγου, όπου και αποτέλεσε βασικό «γρανάζι» της ομάδας, έχοντας ως απολογισμό για την σεζόν 2017-2018 4 τέρματα σε 14 συμμετοχές.

Μετέπειτα, από το 2018 έως το καλοκαίρι του 2019 αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα των «λιονταριών», όντας εκ των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές (28 αγώνες, 22 στο πρωτάθλημα και 6 στο κύπελλο). Επίσης, αποτέλεσε για 4 χρόνια βασικό μέλος και αρχηγός της Μικτής Σερρών, με πολλές πανελλαδικές διακρίσεις.

Επίσης ανακοινώθηκε και ο τερματοφύλακας Γιάννης Κοντογιώργης,  Ο οποίος είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟ Βάρδας, αλλά τελικά αποχώρησε. Πέρσι αγωνίστηκε στον Απόλλων Ευπαλίου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Βασικός ο Χούσα, αγωνίστηκε ο Μπρούνο Λίπι

Βασικός αγωνίστηκε ο Ανδρέας Χούσα που είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας. Λογικά, μέχρι αύριο αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του. Στο ματς κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας αγωνίστηκε και ένας «γνώριμος» για τους Αχαγιώτες ποδοσφαιριστής.

Ο λόγος για τον Μπρούνο Λίπι που αγωνιζόταν στο Διαγόρα Βραχνεΐκων τα τελευταία χρόνια και είχε συμφωνήσει με ομάδα της Β΄ Εθνικής Αλβανίας. Εφόσον αποκτηθεί αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους «κιτρινόμαυρους» στα μετόπισθεν. Καλά στοιχεία έδειξε και ο Τιερί Φονσέκα και ακόμα ένας Βραζιλιάνος που δοκιμάστηκε (φωτ).