Αχαϊκή: Φιλική «τεσσάρα», ενδιαφέρον για Σταυρόπουλο!

Φιλικό έδωσε χθες στην έδρα της η Αχαϊκή, υποδεχόμενη τον Παλληξουριακό, που θα τον συναντήσει και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής επικρατώντας με 4-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7′ με τον Αλ. Λυκούδη και στο 37′ ο Σουρανής έφερε το ματς στα ίσια. Μετά την ανάπαυλα ο Παπαδόπουλος έκανε την ανατροπή στο 55′, με τους Λίπι και Ντούβλη να σκοράρουν στο 78′ και 85′ αντίστοιχα. Οι νησιώτες απλά μείωσαν στο τέλος με τον Γερ. Βουκελάτο και είχαν και δύο δοκάρια με τον Μπράτι.

Στα μεταγραφικά θέματα υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον για τον Ιάσονα Σταυρόπουλο που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Παναχαϊκή. Έχει γίνει μια πρώτη επαφή των ανθρώπων της ομάδας με τον ταλαντούχο παίκτη και τις επόμενες ώρες θα κλείσει η υπόθεσή του, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Συνθέσεις

Αχαϊκή:(Αλ. Γαβριλόπουλος), Καραμανλής, Κούσουλας, Μπουρδέκας, Χούσα, Στανής, Παπαδόπουλος, Φονσέκα, Ουίλσον, Μπακάλης, Πυρρής, Σουρανής. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, ενώ ντεμπούταρε και ο Γιώργος Γραμματικόπουλος.

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Μωραΐτης (60’, Παπαδόπουλος) Σιμωτάς (82’, Μαρούλης) Νεστερένκο (75’, Μαυροειδής) Λουλούδας (75’, Πολυδωράτος) Χατζιάι (55’, Μπερναλής) Κουκοβίνος (75’, Γασπαρής) Καράι Λυκούδης (60’, Μουρελάτος) Μπράτι, Βουκελάτος Μακρίδης (60’, Βιτωράτος).