Αχαϊκός για σπουδαία πράγματα

Διαιτητής: Τηλιγάδας (Καραβασίλης-Ασπρουλόπουλος)

Την δεύτερη του νίκη πανηγύρισε στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας ο Αχαϊκός που κέρδισε εκτός έδρας την Γαλήνη με σκορ 2-1.

Πλέον στο στρατόπεδο του Αχαϊκού υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας καθώς τις επόμενες δύο αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Φαραϊκό και τα Καμίνια δύο ομάδες που είναι στα μέτρα του και δε περίπτωση δύο νικών θα βρίσκεται πολύ ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου.

Αντιθέτως η Γαλήνη μετά από τις δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές γνώρισε την ήττα και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει  εκτός έδρας την Αστραπή Ψαροφαΐου με στόχο μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με την συμπλήρωση της μισής ώρας παιχνιδιού ο Νίκος Ψαρράς άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 52′ η Γαλήνη ισοφάρισε με σκόρερ τον Παναγιώτη Ραμαντάνη, αλλά ο Αχαϊκός δεν ειχε πει την τελευταία του λέξη και στο 59′ με σκόρερ τον Ξηροκώστα ξαναπήρε το προβάδισμα μέχρι που δεν άλλαξε με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Συνθέσεις:

ΓΑΛΗΝΗ (Μ. Παπαγιάννης): Διαμαντόπουλος, Κουτσούκος, Κακαφώνης (83’Δημητρίου), Καράμπουλας, Αβραμόπουλος (46’Γιαννόπουλος), Λ. Ραμαντάνης, Καρράς (65’Φωτόπουλος), Βάλσαμος, Μενύχτας, Π. Ραμαντάνης, Σεράφης (65’Ρεντζής).

ΑΧΑΙΚΟΣ (Χ. Γκρέκας) : Μπεκιάρης, Νικολόπουλος, Δρόσος (73’Σταυριανός), Νικολακόπουλος (53’Γούλας), Κανελλόπουλος, Έξαρχος, Μπαρλάς, Ψαρράς (50′ Ξηροκώστας), Τζουραμάνης, Σκούρτας, Γραμματικός.