Αχαϊκός… χαίρεσαι να τον βλέπεις!

Εντυπωσιακή μπορεί να θεωρηθεί η φετινή πορεία για την νεανική ομάδα του Αχαϊκού, καθώς βρίσκεται στην 6η θέση με 11 βαθμούς (ισοβαθμία με Φαραϊκό και Αστέρα Μιντιλογλίου) και στο -1 από την 3η θέση και την Περιβόλα. Η ομάδα του Χρήστου Γκρέκα έχει σαν στόχο στο γήπεδο να αποδίδει ωραίο και δημιουργικό ποδόσφαιρο και μέχρι στιγμής παίρνει τα εύσημα.

Η εμπειρία του Θοδωρή Κανελλόπουλου στα μετόπισθεν και του Νίκου Ψαρρά στην επίθεση είναι αυτή που καθοδηγεί τους “μικρούς” της ομάδας με αποτέλεσμα ο Αχαϊκός να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του ομίλου. Σημαντική η συνεισφορά βέβαια του νεοαποκτηθέντα Στέργιου Ξηροκώστα που δίνει λύσεις στο σκοράρισμα.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι “μπλε” ηττήθηκαν από τον Αστέρα Μιντιλογλίου εκτός έδρας με σκορ 2-0, ένα αποτέλεσμα όπως που δεν τους πτόησε καθόλου. Η συνέχεια ήταν άκρως πετυχημένη, αφού κέρδισε εντός έδρας τον Ίκαρο Λακκόπετρας με σκορ 3-1,την Γαλήνη εκτός έδρας με σκορ 1-2 και τον Φαραϊκό εντός έδρας με σκορ 3-2.

Την 5η αγωνιστική κόντρα στα Καμίνια ήρθε ισόπαλος με σκορ 4-4 (σε ένα παιχνίδι όπου κάλλιστα θα μπορούσε να είχε κερδίσει καθώς στα τελευταία λεπτά έχασε πέναλτι).

Τέλος την 6η και τελευταία αγωνιστική απέσπασε εκτός έδρας βαθμό από τον Λέων Αλισσού με σκορ 2-2. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Σκούρτας με 5 τέρματα, ενώ τον ακολουθούν οι Ξηροκώστας με 4 τέρματα, Μπαρλάς με 2 τέρματα και οι Τζουραμάνης, Ψαρράς, Γραμματικός με 1 τέρμα αντίστοιχα.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς