Αχιλλέας Καμαρών: Ενθουσιασμός για την νίκη και δύο μεταγραφές

Μεγάλη ικανοποίηση και ενθουσιασμός επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Αχιλλέα Καμαρών μετά την μεγάλη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι κόντρα στην Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας με τέρμα του Μπαμπίλη που έφερε του «πράσινους» στην 2η θέση με 10 βαθμούς.

Παράλληλα, οι «νεοφώτιστοι» προχώρησαν σε δύο καλές προσθήκες. Πρόκειται για τον Κώστα Θεοφανόπουλο (27 ετών από Παναιγιάλειο) που μάλιστα έκανε επιτυχημένο ντεμπούτο στο ματς της Κυριακής, έχοντας και δοκάρι. Επίσης αποκτήθηκε ο νεαρός Νίκος Ζαρκάδας (15 ετών από τον Φοίνικα/Ζήριας). Την προσεχή Παρασκευή η διοίκηση θα παραθέσει γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπι.

Συνθέσεις:

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ (Σ. Μπαβιώλης): Μακρής, Μανέ, Χριστόπουλος, Ντακούλιας, Μπαρμπούνης, Μπουλούμπασης, Λεχουρίτης (64΄ λ.τ. Καρέλης), Ιατρόπουλος, Καραμπούλας (46΄ Θεοφανόπουλος), Μπαμπίλης, Μαρής (93΄ Κοντογιάννης)

Α.Ε. ΦΟΙΝΙΚΑ/ΖΗΡΙΑΣ (Μ. Καρατζάς): Τσάκωνας, Ασημακόπουλος, Διγγελόπουλος (46 Παρτάλης), Νγκέλα, Τριανταφύλλου, Λαλιώτης, Μούκας, Ψυχογιάννης, Μάλλιος, Κλάϊντι, Τέρπος