Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Α. Ανδρούτσoς: “Έχουμε όλα τα φόντα για να διεκδικήσουμε κάτι καλό”

Ο Ανδρέας Ανδρούτσος συνεχίζει την προετοιμασία του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου για το νέο πρωτάθλημα και μιλώντας για τον στόχο της ομάδας του τόνισε στην εφημερίδα Νεολόγος:

«Είμαστε μια νεανική ομάδα με πολλή όρεξη για προπόνηση. Οι μόνοι έμπειροι παίκτες είναι ο Γιάννης Σπανός και ο Θανάσης Κουτρούμπας.

Φέτος πρέπει να χτίσουμε την ομάδα σε αυτά τα νέα παιδιά και του χρόνου να απαιτήσεις. Αυτή η ομάδα του Κεραυνού έχει παρόν και μέλλον. Όποιους παίκτες ήθελα η διοίκηση τους πήρε και νομίζω ότι φέτος έχουμε όλα τα φόντα για να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Ο στόχος του Κεραυνού είναι πάντα οι πρώτες θέσεις και αυτό θα κοιτάξουμε και φέτος να κάνουμε».

Ο νεαρός προπονητής πιστεύει πολύ στο ρόστερ της ομάδας του και όπως τόνισε «όλοι οι παίκτες είναι νεαροί σε ηλικία. Αποφασίσαμε με την διοίκηση να κάνουμε φέτος αυτή την ανανέωση για να μπορέσουμε ώστε να υπάρχει μέλλον στην ομάδα.

Έχουμε κάνει καλές επιλογές και έχουμε όλα τα φόντα να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο αλλά και να προωθήσουμε παιδιά από την ακαδημία μας».