Α’ ΕΠΣΑ : 3η “στροφή” με ντερμπάρα στα Ζαρουχλεϊκα

3η «στροφή» στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, το οποίο μέχρι στιγμής παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και αναμένουμε να δούμε με αγωνία την συνέχεια.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Στο α’ όμιλο δεσπόζει το ντέρμπι των Ζαρουχλεϊκων ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Αχαϊκή, με τους «πορτοκαλί» να μετρούν ήδη δύο ήττες και να μην έχουν περιθώριο άλλης απώλειας και τα «καναρίνια» να φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας με το δύο στα δύο.

Η εξαιρετική στο ξεκίνημα Δόξα Παραλίας θα φιλοξενήσει στην έδρα της τον Πήγασο Μπεγουλακίου, ενώ ο έταιρος στην κορυφή Πανμοβριακός κοντράρεται στο ντέρμπι της Δυτικής Αχαϊας απέναντι στο Λιμνοχώρι.

ΑΕ Πάτρα και Αναγέννηση Πατρών ψάχνουν το πρώτο τους «τρίποντο» στο μεταξύ τους παιχνίδι, όπως αντίστοιχα και η Δόξα Χαλανδρίτσας με τον Αστέρα Τσουκαλεϊκων.

Τέλος την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι του Σαραβαλίου ανάμεσα στον Αχαϊό και τον Δία, με τους τυπικά γηπεδούχους να μετράνε δύο ήττες και τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο ισοπαλίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής του α’ ομίλου έχουν ως εξής :

Σάββατο 28/9

Γήπεδο Ζαρουχλεϊκων, Ώρα 17.00, Ατρόμητος-Αχαϊκή, Χρονάς

Γήπεδο Παραλίας, Ώρα 17.00, Δόξα Παραλίας-Πήγασος, Οικονόμου

Γήπεδο Ριόλου, Ώρα 17.00, Πανμοβριακός-Λιμνοχώρι, Μιχαλόπουλος

Γήπεδο «Κ. Ζάρρας», Ώρα 17.00, ΑΕ Πάτρα-Αναγέννηση, Ρουμπάνης

Γήπεδο Χαλανδρίτσας, Ώρα 17.00, Δόξα Χαλανδρίτσας-Αστέρας Τσουκαλεϊκων, Παπαδόπουλος

Κυριακή 29/9

Γήπεδο «Κ. Ζάρρας», Ώρα 17.00, Αχαϊός Σαραβαλίου-Δίας Σαραβαλίου, Χρονάς

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει και ο β’ όμιλος, με τον Παναιγιάλειο να αντιμετωπίζει στο Αιγιώτικο ντέρμπι την Θύελλα Αιγίου και να ψάχνει το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα.

Το Πάτραι που μοιράζεται μαζί με τους «μελανόλευκους» την κορυφή, φιλοξενείται από τον Δαβουρλή που δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς.

Ακόμα δύο ομάδες που μετρούν το απόλυτο είναι ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου και ο Αετός Πατρών, οι οποίοι αμφότεροι φιλοξενούνται σε Καλάβρυτα και Ηρακλή Πατρών, με στόχο να συνεχίσουν με το απόλυτο των βαθμών.

Πολύ ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσει η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη Πατρών και την Νίκη Προαστίου, ενώ τέλος στην Ακράτα η Ένωση Αιγείρας/Ακράτας θα φιλοξενήσει την ΑΠΟ Αρόης, ψάχνοντας το πρώτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής του β’ ομίλου έχουν ως εξής :

Σάββατο 28/9

Γήπεδο Ακράτας, Ώρα 17.00, Αιγείρα/Ακράτα-ΑΠΟ Αρόης, Τηλιγάδας

Γήπεδο Αγυιάς, Ώρα 16.30, Δαβουρλής-ΑΠΣ Πάτραι, Φωκάς

Γήπεδο Καλαβρύτων, Ώρα 17.00, Καλάβρυτα-Κεραυνός Αγ. Βασιλείου, Καδδάς

Γήπεδο Πετρωτού, Ώρα 17.00, Άρης Πατρών-Νίκη Προαστίου, Σαφαρίκας

Κυριακή 29/9

Γήπεδο Πετρωτού, Ώρα 17.00, Ηρακλής Πατρών-Αετός Πατρών, Παπαδόπουλος

Γήπεδο Αιγίου, Ώρα 17.00, Παναιγιάλειος-Θύελλα Αιγίου, Πετρόπουλος