Α.Ε. Αρόης: Νέος προπονητής ο Α. Ψαλτάκης, πέντε ανανεώσεις

Με την ίδια φιλοσοφία, δηλαδή τη χρησιμοποίηση νεαρών παικτών και την προσθήκη κάποιων έμπειρων θα εμφανιστεί η Α.Ε. Αρόης τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας. Και λέμε στη Β΄ Κατηγορία, διότι με τα κενά που θα προκύψουν, οι «κιτρινομπλέ» είναι με το ενάμιση πόδι στην ανώτερη κατηγορία.

Η άνοδος του συλλόγου, δεν κάνει τους ανθρώπους του συλλόγου να αλλάξουν… οπτική γωνία, επιμένοντας στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση. Να στηρίξουν δηλαδή τα νεαρά παιδιά με τα οποία φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα. Τα παιδιά αυτά εξάλλου έχουν αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες από την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο, οι οποίες αν μη τι άλλο θα είναι πολύτιμες στη συνέχεια.

Σε αυτό το πλαίσιο ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον πολύπειρο τεχνικό Αλέκο Ψαλτάκη, ενώ συνεργάτης του θα είναι ο Ραφαήλ Σπρίντζος από το πόστο του βοηθού. Επίσης στην ομάδα θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά οι Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, Γεράσιμος Κωστόπουλος, Παναγιώτης Πολυζωγόπουλος, Τζίνο Σαντίκου και Αντώνης Σαββόπουλος.