Α.Ε. Αρόης: “Το ματς κρίθηκε από μία διαιτητική απόφαση”

Πολλά παράπονα από τη χθεσινή διαιτησία στο ματς με τον Α.Ο. Τριταίας έχει η Α.Ε. Αρόης που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

“Η ΑΕ ΑΡΟΗΣ στα 19 χρόνια ιστορίας της δεν έχει ξανά ασχοληθεί με τη διαιτησία επίσημα απλά μετά το παιχνίδι μπαράζ με τον Τριταιϊκό δεν θα ήταν δυνατόν να μείνει ασχολίαστο το διαιτητικό τρίο το οποίο ήταν απαράδεκτο να ορίζεται από την επιτροπή διαιτησίας για αγώνα μπαράζ ανόδου.

Επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι όπως αναμένονταν και έκρινε τον αγώνα ύστερα από ένα αδιανόητο πέναλτι μπροστά στα μάτια του ρέφερι Κύριου Τιλιγάδα και του <<εξαιρετικού>> βοηθού του Κυρίου Γαλανή.

Ευτυχώς που υπάρχει και το βίντεο από την ίδια οπτική γωνία. ΔΥΣΤΥΧΩΣ όσο και να φωνάζουμε είναι απαράδεκτο οι κόποι μιας χρονιάς και ο ιδρώτας και οι θυσίες όλων των παιχτών μας που ακόμα και τώρα είμαστε μια παρεούλα που ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο, κρίνεται από κάποιους ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να περνούν τις 4 γραμμές του γηπέδου.

Συγχαρητήρια στον Τριταιϊκό την επιτυχία του και για άλλη μια φορά την αποτυχία της επιτροπής διαιτησίας να εκπαιδεύσει αυτούς που θα έπρεπε να μην ασχολείται κανένας μαζί τους αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας”.